U ČK se tek ne poznaju , tamo su svi posvađaniPa nije ST Cakovec da se svi poznaju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U ČK se tek ne poznaju , tamo su svi posvađaniPa nije ST Cakovec da se svi poznaju
A misliš vući za kosu i tako nešto. Ne voli ona to.Venty , slobodno se ljubi , ovaj put neću da radim ono što najviše volim prije tebe
Volim ja toA misliš vući za kosu i tako nešto. Ne voli ona to.
S tehničke strane bitno je tko radi, on ili ona. Ako je ona i radi ono što mislim a nije BJ nemoj se ljubiti taj dan...A misliš vući za kosu i tako nešto. Ne voli ona to.
MožeQuattro
OnS tehničke strane bitno je tko radi, on ili ona. Ako je ona i radi ono što mislim a nije BJ nemoj se ljubiti taj dan...
hahaOpet loša trava moj Kozjak , uzmite malo zelenila u Herceg našoj , ne boli glava i lakše se diše
A ništa nek Venti pijucka rakiju i gleda i ako je sve po pravilima može nastaviti poslije...
Ništa te ne kužim. A i bolje.S tehničke strane bitno je tko radi, on ili ona. Ako je ona i radi ono što mislim a nije BJ nemoj se ljubiti taj dan...
Mod jesi to sigurno u Slo dobar skunkOpet loša trava moj Kozjak , uzmite malo zelenila u Herceg našoj , ne boli glava i lakše se diše
Pa imaju neki tehnički detalji u vođenju ljubavi gdje možda ne bih volio istrčati na teren neposredno nakon kolege koji ih prakticira.Ništa te ne kužim. A i bolje.
Ja ti nju vežem cijelu, ruke i noge i onda ju razdrapam (čarape i gaćice), namažem šlagom i ližemA misliš vući za kosu i tako nešto. Ne voli ona to.
E ovo prvo je uzbudljivo.Ja ti nju vežem cijelu, ruke i noge i onda ju razdrapam (čarape i gaćice), namažem šlagom i ližem
Onda uzmem remen i zmalatim ju po guzi da se sva crveni
Srećice moja , najteži trenutak mi je bio kad si se ono ošišala, umro sam skoro od tuge ........Volim ja to
Vidiš sad, još puno lekcija je pred nama, svašta još ti moraš isprobati sa Sigy . Sad su stigle neretvanske jagode , uzmi šlag u spreju , kupi fini Šampanjac i uživaj careE ovo prvo je uzbudljivo.
A dođete kao Jumbo plakati , svi pljuju po vama, a opet se lijepo vidiModu, ne bandaš ti mene 2 % Sam si prizna da smo ti ja i Patak najvrjedniji članovi ..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|