hej hejPa nije ST Cakovec da se svi poznaju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hej hejPa nije ST Cakovec da se svi poznaju
Sreca da je narasla opet...Srećice moja , najteži trenutak mi je bio kad si se ono ošišala, umro sam skoro od tuge ........
haha to je za zagorce a ne za međimurceU ČK se tek ne poznaju , tamo su svi posvađani
Da nije dobri pišati suprotno od kako vitar puše a za jumbo plakate neznamA dođete kao Jumbo plakati , svi pljuju po vama, a opet se lijepo vidi
Hobo opet mi uvaljuješ jezik?Modu, ne bandaš ti mene 2 % Sam si prizna da smo ti ja i Patak najvrjedniji članovi ..
Ok, onda ide ovaj jumbo plakat..A dođete kao Jumbo plakati , svi pljuju po vama, a opet se lijepo vidi
Pod sta spadaju Varazdinci? Zanima me jer sam ja kao od tamohaha to je za zagorce a ne za međimurce
BoPod sta spadaju Varazdinci? Zanima me jer sam ja kao od tamo
Imam lika sa slagom, nako nnjega se kupam cijeli dan... Iskreno, ne volim raditi nered ako bas ne moram....Vidiš sad, još puno lekcija je pred nama, svašta još ti moraš isprobati sa Sigy . Sad su stigle neretvanske jagode , uzmi šlag u spreju , kupi fini Šampanjac i uživaj care
Malo....fali ti hobo?
Aha....znaci tako kazem...varaždinci nisu ni zagorci ni međimurci. ono nešto samo za sebe
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|