Sisata i guzata
Well-known member
Mislis, ako s klizneNazovi Bacha da ti dostavi malo šljivovice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislis, ako s klizneNazovi Bacha da ti dostavi malo šljivovice
onda sam ja u 15:00 kod tebe da stignemo sve obavitVenty i ja se sutra posljepodne druzimo
Ja ću da ti kupim pincetuMislis, ako s klizne
Voli se i ona ljubiti.Zna ona zašto , a ti si misli , ti se voliš ljubiti i milkiti , a Mod ima drugi fetiš
Ne stignem ovaj put radimonda sam ja u 15:00 kod tebe da stignemo sve obavit
Ok Moderatoru, imaš rok danas do 22h da mi dostaviš uvjete pod kojima ćeš mi plaćati za reklamu. U suprotnom poduzimamo drakonske mjere, tj stupam u štrajk!!!! Prvo jednodnevni, os dvodnevni i itd dok se skroz ne deaktiviram. Pa neću te ja besplatno reklamiratiTebe i Patka moram držati zbog reklama , bez obzira što ste ponekad dosadni
Slj. PutNe stignem ovaj put radim
Ako mi SIG posudi kupit ču ti sladoledTakodjer štrajkam i dok se Maserka ne vrati..
A i ja volim svaštaVoli se i ona ljubiti.
Jel to meni odjeb ??????Ne stignem ovaj put radim
Ne, nego stvarno ne stignem... Organizirat cemo nestoJel to meni odjeb ??????
QuattroAko mi SIG posudi kupit ču ti sladoled
Venty , slobodno se ljubi , ovaj put neću da radim ono što najviše volim prije tebeNe, nego stvarno ne stignem... Organizirat cemo nesto
A daaj ga nemojVenty , slobodno se ljubi , ovaj put neću da radim ono što najviše volim prije tebe
Ja sam iz ST ali ga ne poznajem ( Hobu ).Ok Moderatoru, imaš rok danas do 22h da mi dostaviš uvjete pod kojima ćeš mi plaćati za reklamu. U suprotnom poduzimamo drakonske mjere, tj stupam u štrajk!!!! Prvo jednodnevni, os dvodnevni i itd dok se skroz ne deaktiviram. Pa neću te ja besplatno reklamirati
Pa nije ST Cakovec da se svi poznajuJa sam iz ST ali ga ne poznajem ( Hobu ).
Opet loša trava moj Kozjak , uzmite malo zelenila u Herceg našoj , ne boli glava i lakše se dišeJa sam iz ST ali ga ne poznajem ( Hobu ).
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|