Sisata i guzata
Well-known member
Mislis, ako s klizneNazovi Bacha da ti dostavi malo šljivovice![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislis, ako s klizneNazovi Bacha da ti dostavi malo šljivovice![]()
onda sam ja u 15:00 kod tebe da stignemo sve obavitVenty i ja se sutra posljepodne druzimo![]()
Ja ću da ti kupim pincetuMislis, ako s klizne![]()
Voli se i ona ljubiti.Zna ona zašto , a ti si misli , ti se voliš ljubiti i milkiti , a Mod ima drugi fetiš![]()
Ne stignem ovaj put radimonda sam ja u 15:00 kod tebe da stignemo sve obavit![]()
Ok Moderatoru, imaš rok danas do 22h da mi dostaviš uvjete pod kojima ćeš mi plaćati za reklamu. U suprotnom poduzimamo drakonske mjere, tj stupam u štrajk!!!! Prvo jednodnevni, os dvodnevni i itd dok se skroz ne deaktiviram. Pa neću te ja besplatno reklamiratiTebe i Patka moram držati zbog reklama , bez obzira što ste ponekad dosadni![]()
Slj. PutNe stignem ovaj put radim![]()
Ako mi SIG posudi kupit ču ti sladoledTakodjer štrajkam i dok se Maserka ne vrati..
A i ja volim svaštaVoli se i ona ljubiti.![]()
Jel to meni odjeb ??????Ne stignem ovaj put radim![]()
Ne, nego stvarno ne stignem... Organizirat cemo nestoJel to meni odjeb ??????
QuattroAko mi SIG posudi kupit ču ti sladoled
Venty , slobodno se ljubi , ovaj put neću da radim ono što najviše volim prije tebeNe, nego stvarno ne stignem... Organizirat cemo nesto
A daaj ga nemojVenty , slobodno se ljubi , ovaj put neću da radim ono što najviše volim prije tebe![]()
Ja sam iz ST ali ga ne poznajem ( Hobu ).Ok Moderatoru, imaš rok danas do 22h da mi dostaviš uvjete pod kojima ćeš mi plaćati za reklamu. U suprotnom poduzimamo drakonske mjere, tj stupam u štrajk!!!! Prvo jednodnevni, os dvodnevni i itd dok se skroz ne deaktiviram. Pa neću te ja besplatno reklamirati![]()
Pa nije ST Cakovec da se svi poznajuJa sam iz ST ali ga ne poznajem ( Hobu ).
Opet loša trava moj Kozjak , uzmite malo zelenila u Herceg našoj , ne boli glava i lakše se dišeJa sam iz ST ali ga ne poznajem ( Hobu ).
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|