maserkasplit
Well-known member
Sve cu pobacat sad i latice i bicikle i konjake sve ide kroz prozorPa ne trebaš pobacati latice ljubavi samo da si vjerna poštena žena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve cu pobacat sad i latice i bicikle i konjake sve ide kroz prozorPa ne trebaš pobacati latice ljubavi samo da si vjerna poštena žena
I mobitel i igračke ispod krevetaSve cu pobacat sad i latice i bicikle i konjake sve ide kroz prozor
Nemoj konjake, grihota jeSve cu pobacat sad i latice i bicikle i konjake sve ide kroz prozor
Prvo nek posrće veliš pa baciNemoj konjake, grihota je
A istinaNemoj konjake, grihota je
Nek.on crkne jelA istinaPrilit cu sve u veliku pa poslat Patku
Da je Patak bliže rame ti daMene je dusevno pogodilo sto me Marijole ne voli i nece mi kupit sandale da mi je potrebno drustvo veceras..
Neko rame za plakanje...
Cujemo se ujutro...
Maserkasplit cuvaj se ove muske kukavice![]()
Jedino na trajno ništa avanturaPatak, jel ćeš potegnuti do splita ili što?
Pa onda put pod noge, što čekaš?Jedino na trajno ništa avantura
Iden i ja ca iden tebi trazit savrseni vibrator a posli filmove ,a rame za plakanje jeb ga nemogu ti poslat al mogu jedan virtualni hugMene je dusevno pogodilo sto me Marijole ne voli i nece mi kupit sandale da mi je potrebno drustvo veceras..
Neko rame za plakanje...
Cujemo se ujutro...
Maserkasplit cuvaj se ove muske kukavice![]()
Pa jbt ni na.privat ne odgovaraPa onda put pod noge, što čekaš?
Ljubavi cemo privatIden i ja ca iden tebi trazit savrseni vibrator a posli filmove ,a rame za plakanje jeb ga nemogu ti poslat al mogu jedan virtualni hugpozz
Pa jbt ni na.privat ne odgovara
Nemaš srećePa jbt ni na.privat ne odgovara
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|