Patak
Well-known member
Ne razmisljam previšeAha, voliš cool muškarce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne razmisljam previšeAha, voliš cool muškarce
Pa meni ovo ne lići na nadmudrivanje i takmićenjeI daj Patak, nećemo se nas dvoje sad nadmudrivat, potrat ćemo tako ženske...
Ti si čakavac? Baš onaj pravi koji izgovora ono jako mekano ć?Pa meni ovo ne lići na nadmudrivanje i takmićenje
Ovo je stranica za pružanje seksualnih usluga nismo u 1cTi si čakavac? Baš onaj pravi koji izgovora ono jako mekano ć?
Nismo, ali ti očigledno nisi položija gradivo iz 1c. Pokušavam te i opravdati pred Maserkom, tako bolje ti je da budeš to što ja napiše...Ovo je stranica za pružanje seksualnih usluga nismo u 1c
Nisam siguran da trebam tvoje opravdanje u životu Odkuda ti ta idejaNismo, ali ti očigledno nisi položija gradivo iz 1c. Pokušavam te i opravdati pred Maserkom, tako bolje ti je da budeš to što ja napiše...
Nemam pojma, osim što očigledno ne znaš pravilno pisati, donosiš i nekakve čudnovate zaključke iz onoga što pročitaš...Nisam siguran da trebam tvoje opravdanje u životu Odkuda ti ta ideja
Opet se opterećuješ nebitnimNemam pojma, osim što očigledno ne znaš pravilno pisati, donosiš i nekakve čudnovate zaključke iz onoga što pročitaš...
Pa to je lijepo ali ako glumiš doktora onda meni nije potrebna prva pomoćNesrićo patkasta, ali ne vidiš da Maserka pati od pravopisa?!? Ja ti zapravo želim pomoći...
Ali pohvalno od tebeNesrićo patkasta, ali ne vidiš da Maserka pati od pravopisa?!? Ja ti zapravo želim pomoći...
Jbg, kurve intelektualkeAli pohvalno od tebe
Meni ne smeta intelektualka koja pruža seksualne uslugeJbg, kurve intelektualke
Ove naše intelektualke izgleda upravo pružaju usluge sexualne prirode?Meni ne smeta intelektualka koja pruža seksualne usluge
Ne vidim problemOve naše intelektualke izgleda upravo pružaju usluge sexualne prirode?
Ja vidim, nema ih zbog tog na forumu pa sam osudjen na samo tebeNe vidim problem
Pa neznam što da ti kažem proširi horizontJa vidim, nema ih zbog tog na forumu pa sam osudjen na samo tebe
To nije moguće, toliko su široki da širi ne mogu bitiPa neznam što da ti kažem proširi horizont
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|