Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne znam što da ti kažem, proširi horizonte.Pa neznam što da ti kažem proširi horizont
Eto sad vidišTo nije moguće, toliko su široki da širi ne mogu biti
Jbg, kurve intelektualke clanovi foruma znanstvenici,profesori i astrofizicari
Zadovoljan odgovorom?Pa ne znam što da ti kažem, proširi horizonte.
Nisam moga odoliti
Jesam, jesi li ti zadovoljan mojom pravopisnom ispravkom?Zadovoljan odgovorom?
Nisam nikad volio školuJesam, jesi li ti zadovoljan mojom pravopisnom ispravkom?
UživajMa ja sam samo proleter
Nisam ni jaNisam nikad volio školu
Sve je škola sada znašNisam ni ja
Ako nije na forumu netko se jebe jel ili slicno bravooo intelekt je upravo dosa do vrhunca.. nijedan salon za masaze ne radi nocne pa ni moj a valjda mislis da nekima spremačice ciste kucu veceru spremaju da nema netko familiju prijatelje pa da s njima provodi slobodno vrijeme il mozda samo gleda film ka ja sad a dok odem se popisat i skuhat novi caj dodjem tu i zakljucim da je pametnije i ipako gledati filmoveJa vidim, nema ih zbog tog na forumu pa sam osudjen na samo tebe
Ako nije na forumu netko se jebe jel ili slicno bravooo intelekt je upravo dosa do vrhunca.. nijedan salon za masaze ne radi nocne pa ni moj a valjda mislis da nekima spremačice ciste kucu veceru spremaju da nema netko familiju prijatelje pa da s njima provodi slobodno vrijeme il mozda samo gleda film ka ja sad a dok odem se popisat i skuhat novi caj dodjem tu i zakljucim da je pametnije i ipako gledati filmove
Ja sam upravo gledao film blow nekako se mentalno poklopioAko nije na forumu netko se jebe jel ili slicno bravooo intelekt je upravo dosa do vrhunca.. nijedan salon za masaze ne radi nocne pa ni moj a valjda mislis da nekima spremačice ciste kucu veceru spremaju da nema netko familiju prijatelje pa da s njima provodi slobodno vrijeme il mozda samo gleda film ka ja sad a dok odem se popisat i skuhat novi caj dodjem tu i zakljucim da je pametnije i ipako gledati filmove
Blowjob?Ja sam upravo gledao film blow nekako se mentalno poklopio
Dobra recenzija filmofil samAko nije na forumu netko se jebe jel ili slicno bravooo intelekt je upravo dosa do vrhunca.. nijedan salon za masaze ne radi nocne pa ni moj a valjda mislis da nekima spremačice ciste kucu veceru spremaju da nema netko familiju prijatelje pa da s njima provodi slobodno vrijeme il mozda samo gleda film ka ja sad a dok odem se popisat i skuhat novi caj dodjem tu i zakljucim da je pametnije i ipako gledati filmove
Da filmofil sam obožavam vestern.spageteBlowjob?
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|