maserkasplit
Well-known member
Sve cu pobacat sad i latice i bicikle i konjake sve ide kroz prozorPa ne trebaš pobacati latice ljubavi samo da si vjerna poštena žena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve cu pobacat sad i latice i bicikle i konjake sve ide kroz prozorPa ne trebaš pobacati latice ljubavi samo da si vjerna poštena žena
I mobitel i igračke ispod krevetaSve cu pobacat sad i latice i bicikle i konjake sve ide kroz prozor
Nemoj konjake, grihota jeSve cu pobacat sad i latice i bicikle i konjake sve ide kroz prozor
Prvo nek posrće veliš pa baciNemoj konjake, grihota je
A istina Prilit cu sve u veliku pa poslat PatkuNemoj konjake, grihota je
Nek.on crkne jelA istina Prilit cu sve u veliku pa poslat Patku
Da je Patak bliže rame ti daMene je dusevno pogodilo sto me Marijole ne voli i nece mi kupit sandale da mi je potrebno drustvo veceras..
Neko rame za plakanje...
Cujemo se ujutro...
Maserkasplit cuvaj se ove muske kukavice
Jedino na trajno ništa avanturaPatak, jel ćeš potegnuti do splita ili što?
Pa onda put pod noge, što čekaš?Jedino na trajno ništa avantura
Iden i ja ca iden tebi trazit savrseni vibrator a posli filmove ,a rame za plakanje jeb ga nemogu ti poslat al mogu jedan virtualni hug pozzMene je dusevno pogodilo sto me Marijole ne voli i nece mi kupit sandale da mi je potrebno drustvo veceras..
Neko rame za plakanje...
Cujemo se ujutro...
Maserkasplit cuvaj se ove muske kukavice
Pa jbt ni na.privat ne odgovaraPa onda put pod noge, što čekaš?
Ljubavi cemo privatIden i ja ca iden tebi trazit savrseni vibrator a posli filmove ,a rame za plakanje jeb ga nemogu ti poslat al mogu jedan virtualni hug pozz
Pa jbt ni na.privat ne odgovara
Nemaš srećePa jbt ni na.privat ne odgovara
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|