Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema na cemu pero moje neokaljano vidis kako si naucio primati.. komplimenteHvala ljubavi
Nas dvoje glumimo za oskaraKo tu koga vise folira.
Ko se od nas bolje pretvara... Malo mace moje...
Ljubavi pa kako ne uzvratit na tvoju srdačnost ljubazno moje slatkoNema na cemu pero moje neokaljano vidis kako si naucio primati.. komplimente
Obaraš me s nogu, šeprtljam po kuĆi ,ne znam kud sam pošla ni di sam došlaVoli te Patak ljubavi
Tako bi noćas ljubavi masirao ti nožne prsteObaraš me s nogu, šeprtljam po kuĆi ,ne znam kud sam pošla ni di sam došla
Kad dobije poklon od mene stavit ce ga na profilnu jel tako SigSIG još su sise profilna?
Evo ga naTako bi noćas ljubavi masirao ti nožne prste
To je to... I ja kad sandale dobijem necu ih ni micat...Kad dobije poklon od mene stavit ce ga na profilnu jel tako Sig
Sig daj jednu običnu sa haljinom ne moraju lubenice u prvi planTo je to... I ja kad sandale dobijem necu ih ni micat...
Imas zenu besramniceSig daj jednu običnu sa haljinom ne moraju lubenice u prvi plan
Pa.pišem ko konj na pp a ona u oblacimaImas zenu besramnice
Sad znamo na cemu smo bar a ja bi za njega u japankama hodala do kraja života i pila male konjake.. prestrasno... Iden od tuge odmah poslat nekom golu slikuImas zenu besramnice
Imao i somby pa ti nije smetalo pacove mali hahaImas zenu besramnice
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|