Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ljubavi.želim sa tobom popiti bocu vina ne sa HildomJesam te slala po alkohole ili drugo nesto![]()
Ajde ajde al nemoj da se ponovi ,reka si sve sto pozelim.. vidis kako cu ja sig ispuniti zelju i fantaziju nac jos sto je pozelila a ti si ko Martin iz one stare izreke : Posalji Martina na put,aj s njim usput...Ljubavi gledao.sam.za baterije ali autodjelovi do 3 rade.za kamionsku bateriju
haha cmokPatak je zamislio da ide k meni![]()
Ma ljubavi opet sam krivAjde ajde al nemoj da se ponovi ,reka si sve sto pozelim.. vidis kako cu ja sig ispuniti zelju i fantaziju nac jos sto je pozelila a ti si ko Martin iz one stare izreke : Posalji Martina na put,aj s njim usput...
Hilda prdi u kolut,kopa nos ,skace sa strujnih stupova.. Hilda je pijana stalnoPa ljubavi.želim sa tobom popiti bocu vina ne sa Hildom
Tako on zamislja idealnu zenuHilda prdi u kolut,kopa nos ,skace sa strujnih stupova.. Hilda je pijana stalno
Haha taman prirodna ne volim dameHilda prdi u kolut,kopa nos ,skace sa strujnih stupova.. Hilda je pijana stalno
I meni se ciniTako on zamislja idealnu zenu![]()
E daTako on zamislja idealnu zenu![]()
Hvala ljubaviI meni se cini
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |