maserkasplit
Well-known member
Jesam te slala po alkohole ili drugo nestoEvo me ljubavi Maserka spežu kupioPogledajte prilog 1045
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesam te slala po alkohole ili drugo nestoEvo me ljubavi Maserka spežu kupioPogledajte prilog 1045
Pa ljubavi.želim sa tobom popiti bocu vina ne sa HildomJesam te slala po alkohole ili drugo nesto
Ajde ajde al nemoj da se ponovi ,reka si sve sto pozelim.. vidis kako cu ja sig ispuniti zelju i fantaziju nac jos sto je pozelila a ti si ko Martin iz one stare izreke : Posalji Martina na put,aj s njim usput...Ljubavi gledao.sam.za baterije ali autodjelovi do 3 rade.za kamionsku bateriju
haha cmokPatak je zamislio da ide k meni
Kod mene se samo tako dolazihaha cmok
Ma ljubavi opet sam krivAjde ajde al nemoj da se ponovi ,reka si sve sto pozelim.. vidis kako cu ja sig ispuniti zelju i fantaziju nac jos sto je pozelila a ti si ko Martin iz one stare izreke : Posalji Martina na put,aj s njim usput...
Hilda prdi u kolut,kopa nos ,skace sa strujnih stupova.. Hilda je pijana stalnoPa ljubavi.želim sa tobom popiti bocu vina ne sa Hildom
Tako on zamislja idealnu zenuHilda prdi u kolut,kopa nos ,skace sa strujnih stupova.. Hilda je pijana stalno
Haha taman prirodna ne volim dameHilda prdi u kolut,kopa nos ,skace sa strujnih stupova.. Hilda je pijana stalno
I meni se ciniTako on zamislja idealnu zenu
E daTako on zamislja idealnu zenu
Hvala ljubaviI meni se cini
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|