Patak
Well-known member
Patku posalji ono što sam pitaoSad znamo na cemu smo bar a ja bi za njega u japankama hodala do kraja života i pila male konjake.. prestrasno... Iden od tuge odmah poslat nekom golu sliku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Patku posalji ono što sam pitaoSad znamo na cemu smo bar a ja bi za njega u japankama hodala do kraja života i pila male konjake.. prestrasno... Iden od tuge odmah poslat nekom golu sliku
Ljubica bubica ne ljuti se na PatkaSad znamo na cemu smo bar a ja bi za njega u japankama hodala do kraja života i pila male konjake.. prestrasno... Iden od tuge odmah poslat nekom golu sliku
Bas... I ja cu odradit sad nekog u to ime..Sad znamo na cemu smo bar a ja bi za njega u japankama hodala do kraja života i pila male konjake.. prestrasno... Iden od tuge odmah poslat nekom golu sliku
BujrumBas... I ja cu odradit sad nekog u to ime..
Evo sto je zenska solidarnost i zajednicko tugovanjeBas... I ja cu odradit sad nekog u to ime..
Bogami puno si bila tužnaEvo sto je zenska solidarnost i zajednicko tugovanje
Isto kao i ja kad necu dobit sandaleBogami puno si bila tužna
Bitno da češ ono drugoIsto kao i ja kad necu dobit sandale
PredugoBogami puno si bila tužna
Pa ljubavi jedino ja rekao da makne sisurine i Patak krivPredugo
Ja već nam sobu spremila pobacala latice ruža po podu kupila bicikle za vožnje u suton ,zakupila 2 pašnjaka u Mrduši donjoj ,a ti tuđe sise zoveš
Pa ne trebaš pobacati latice ljubavi samo da si vjerna poštena ženaPredugo
Ja već nam sobu spremila pobacala latice ruža po podu kupila bicikle za vožnje u suton ,zakupila 2 pašnjaka u Mrduši donjoj ,a ti tuđe sise zoveš
Sad se izvlaciPa ljubavi jedino ja rekao da makne sisurine i Patak kriv
nisam ja MarijoleSad se izvlaci
Sramota tako rec za sise necije a da mozes kljun od njih protrljati umra bi od srice.. ja sam mislila da si ti drugaciji od ovih svihPa ljubavi jedino ja rekao da makne sisurine i Patak kriv
Opet.sam kriv pa ljubica bubica DokleSramota tako rec za sise necije a da mozes kljun od njih protrljati umra bi od srice.. ja sam mislila da si ti drugaciji od ovih svih
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|