Primebil13
Well-known member
Važno da je ispao simpatičan i dobar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Korektno od njega sto je dosao nakon svega sto smo pisali....Važno da je ispao simpatičan i dobar
Plovak, evo cijelo jutro i popodne pokušavam ih stići, ali....Jutro, vidim da ste ispisali dvajst stranica, ali ako je zaključak da somby odradi što treba, neka ste![]()
Kaj je razočarao?Ni ja... Evo sa Sombijem zatvaram ovo poglavlje i napustam biznis....
Ma neee.. Ispunila sam cilj, izjebala sve i idem u penzijuKaj je razočarao?
Nisi još patka rijesilaMa neee.. Ispunila sam cilj, izjebala sve i idem u penziju
Ma on je ozenjen covjek..u ljubavi je s MaserkomNisi još patka rijesila
Oekujemo sig-inu opsirnu recenziju. Ne u cm neg u mmNema recenzije
Znao sam ja da ces ti.popustit i otic ali sam ulozio pare u spektakl..Oekujemo sig-inu opsirnu recenziju. Ne u cm neg u mmZao mi je sombi ali to su pravila igre..
Morat ćeš po sandalice jbgZnao sam ja da ces ti.popustit i otic ali sam ulozio pare u spektakl..
A hocu dobit poklone onda??Oekujemo sig-inu opsirnu recenziju. Ne u cm neg u mmZao mi je sombi ali to su pravila igre..
Da, legenda...Dobar dan ,znaci Sombi ipak se pojavio svaka cast![]()
Hihii i narukvicuMorat ćeš po sandalice jbg![]()
Ma dobit ćeš , Marijole je ipak gospodin , ali morat ćeš i njemu dat pičkeA hocu dobit poklone onda??
Ja sam samo okladu dobilaMa dobit ćeš , Marijole je ipak gospodin , ali morat ćeš i njemu dat pičke![]()
Ma nemoj sad i ti pretjerivati , ovaj mjesec sandale , a za ostalo ćemo vidjeti , pa mora čovjek i druge prijateljice namiriti , nisi ti jedinaHihii i narukvicuulozio je duplo da nece svrsit...
Ajde moze samo sandale.. Ok sam s timMa nemoj sad i ti pretjerivati , ovaj mjesec sandale , a za ostalo ćemo vidjeti , pa mora čovjek i druge prijateljice namiriti , nisi ti jedina![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|