Svaka riba je dobra svježa . , ali meni za nepce .Meni su od ribe zubatac orade
1. grdobina
2. škarpina
3. kovač
4. gavuni
5. trlja od kamena
Od plave ribe mi je srdela neprikosnovena .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaka riba je dobra svježa . , ali meni za nepce .Meni su od ribe zubatac orade
Pa talijanska kuhinja je manje više pašta umaci razni ništa posebnoViše volim ribu i mediteransku kuhinju i talijansku . Tražim rasnu Dalmatinku koja dobro kuha
Lista ok Za srdelu to je to uz škombre šureSvaka riba je dobra svježa . , ali meni za nepce .
1. grdobina
2. škarpina
3. kovač
4. gavuni
5. trlja od kamena
I svakako grdeleLista ok Za srdelu to je to uz škombre šure
Školjke recimo par vrsta sam probao uh TopLista ok Za srdelu to je to uz škombre šure
Pa vama dođe svježa u zg mi ovdje uvijek svježu Logićno uz more smoSvaka riba je dobra svježa . , ali meni za nepce .
1. grdobina
2. škarpina
3. kovač
4. gavuni
5. trlja od kamena
Gradele uvijekI svakako grdele
Uvijek je svježa riba na tržniciPa vama dođe svježa u zg mi ovdje uvijek svježu Logićno uz more smo
Svakako treba znati pripremiti ovi stariji lovci znaju po konobama svojimSvaka riba je dobra svježa . , ali meni za nepce .
1. grdobina
2. škarpina
3. kovač
4. gavuni
5. trlja od kamena
O da definitivno sve na žar vatruGradele uvijek
Marijoleeee ne samo da ces kupit sandale vec i Cartier narukvicusam si dizao ulog duplo
Sigica Patak ponosan na.Sombicu i tebeMarijoleeee ne samo da ces kupit sandale vec i Cartier narukvicusam si dizao ulog duplo
Marijoleeee ne samo da ces kupit sandale vec i Cartier narukvicusam si dizao ulog duplo
Otisao je, moram spremat stanSomby udara i ne popušta
Pa kak već otišao, pa nije bio ni pol sataOtisao je, moram spremat stan
Tel: 064/677-677
|
|
|
|