maserkasplit
Well-known member
Necemo . Ispijat cemo unucice jegera,konjaka,itd..Pa volim prirodu Ljubavi a znam i ti pa nećemo valjda sjediti ispijat kave
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Necemo . Ispijat cemo unucice jegera,konjaka,itd..Pa volim prirodu Ljubavi a znam i ti pa nećemo valjda sjediti ispijat kave
Naravno da stariji ljudi uz more umiju dobro kuhati tradicionalna jela superNije kao fish , radi ti se kao brudet i podlije s vodom i bijelim vinom , pustiš da krčka u loncu i možeš dodat kuhanog krumpira na kraju .
Nježno je zagrlim privućem poljubim dok valovi miluju njene noge a mjesec sjaji na njenom licuA nije se sjetio , recimo , ti i ja na plaži , gledamo u zvijezde , a pored nas čaša crnog vina , muzika od mandolina dopire do nas dok te grlim i ljubim , a tebi oči sjaje na mjesečini poput dva plava safira
A sad se ne vadi na mene , to si se trebao prije sjetiti , pa neću ti ja zavoditi maserku umjesto tebeNježno je zagrlim privućem poljubim dok valovi miluju njene noge a mjesec sjaji na njenom licu
I morsku i onu na dvije nogeMod voliš ribu
Mod uh ta tvoja profilna haha odabir ti je desetka Nego maserku pusti Za patka Mod voliš ribuA sad se ne vadi na mene , to si se trebao prije sjetiti , pa neću ti ja zavoditi maserku umjesto tebe
Ja sam već ponudio 500 da mu se neće dići drugi put , nitko neće prihvatiti klađenjeDizem ulog na duplo da se Sombiu nece dignut...Ubi ga stres i pritisak. Treba doci doma i objasnit DI SU PARE?
Pa ok haha pitam jel si fun ribe ili više divljač tako toI morsku i onu na dvije noge
Možda je uzeo viagruJa sam već ponudio 500 da mu se neće dići drugi put , nitko neće prihvatiti klađenje
Meni su od ribe zubatac oradeI morsku i onu na dvije noge
E ta je top i Maserki se Patka sviđa
Više volim ribu i mediteransku kuhinju i talijansku . Tražim rasnu Dalmatinku koja dobro kuhaPa ok haha pitam jel si fun ribe ili više divljač tako to
Opet Hoblanje Patku skidaš trebu stvarno si Crna GujaViše volim ribu i mediteransku kuhinju i talijansku . Tražim rasnu Dalmatinku koja dobro kuha
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|