Jeo sam prošle godine teletinu ispod peke.. VrhUh to moraš jbt krompir ajme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeo sam prošle godine teletinu ispod peke.. VrhUh to moraš jbt krompir ajme
Gulaš od hobe je najbolji . Naučio me jedan barba iz Zadra , to ti je za prste polizat .ispod peke hoba krompir joj maserka i ja
Ma mora da je super ma sve na peku vatru žar to je delicijJeo sam prošle godine teletinu ispod peke.. Vrh
Pa skromna je, ona bi salatu i to joj ne dovoljnoJesi skromna Maserka
Zamisli tek u krevetu kako je zahtjevnaPa ljubavi tako si zahtijevna
Ma je da nešto ko fish paprikaš vjerovatno ja više ribu na grdele e to je toGulaš od hobe je najbolji . Naučio me jedan barba iz Zadra , to ti je za prste polizat .
Ako ima vrt Patak posadi njivu salatePa skromna je, ona bi salatu i to joj ne dovoljno
Romantika na najjaceispod peke hoba krompir joj maserka i ja
Valjda nije to jedini uvjetZamisli tek u krevetu kako je zahtjevna
Ja san linčina, vatan samo na puntu od takujina. Pitat ću pa javin. Onako na oko dosta slabo po rivi i u gradu...a ovo na peškariji ću poviritmeni ništa , ali pitaj maserku, možda njoj nešto znači
Daj mi reci jesu li krenuli brancini , jel se lovi šta doli ?
Pa romantika cijelu noć uz more ja i tiRomantika na najjace
ma ima svega vjerovatno Barem ovdje na tržnicama ribe šta god želis i nije toliko skupoJa san linčina, vatan samo na puntu od takujina. Pitat ću pa javin. Onako na oko dosta slabo po rivi i u gradu...a ovo na peškariji ću povirit
Nije kao fish , radi ti se kao brudet i podlije s vodom i bijelim vinom , pustiš da krčka u loncu i možeš dodat kuhanog krumpira na kraju .Ma je da nešto ko fish paprikaš vjerovatno ja više ribu na grdele e to je to
Znam ti si romanticniji ... Ti ces mene na bicikli odvesti na pasnjak na piknikMaserka ja ti baš.nisam tip za restorane
Vjerujem da je dobro svakako treba i umijeće pripremit da u pravu si ali riba ko riba je klasik barem i kad narućiš u restoranu to je riba na žaru riblje plate rižoto plodovi mora itd uglavnom klasika ideNije kao fish , radi ti se kao brudet i podlije s vodom i bijelim vinom , pustiš da krčka u loncu i možeš dodat kuhanog krumpira na kraju .
Pa volim prirodu Ljubavi a znam i ti pa nećemo valjda sjediti ispijat kaveZnam ti si romanticniji ... Ti ces mene na bicikli odvesti na pasnjak na piknik
A nije se sjetio , recimo , ti i ja na plaži , gledamo u zvijezde , a pored nas čaša crnog vina , muzika od mandolina dopire do nas dok te grlim i ljubim , a tebi oči sjaje na mjesečini poput dva plava safiraRomantika na najjace
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|