A to hoće bez greške , kod Sigy nema padanja na prvi putPitanje je hoće li se i prvi put
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A to hoće bez greške , kod Sigy nema padanja na prvi putPitanje je hoće li se i prvi put
somby si kod SIGDošao i ušao u legendu
Ohladit ce se .. ako putujes brzo ko i sombi moglo bi se i pokvariti...Super mogu doći na rućak
jesi dovoljno ušao?Došao i ušao u legendu
Ma od tebe i tri dana staro pojedem potpuno ti vjerujemOhladit ce se .. ako putujes brzo ko i sombi moglo bi se i pokvariti...
Zaspao sam Patak jbt , pa ima nas ovdje koji i radimo nešto preko danaJućer kad si trebao vaditi Patka od tebe ni traga ni glasa
Dobro dobro Braćne dužnosti shvaćamZaspao sam Patak jbt , pa ima nas ovdje koji i radimo nešto preko dana
Znači sig je legenda?Došao i ušao u legendu
Još kad ti stigneš do maserkeHaha baš sam sretan da je Sombi kod SIG
Tako ispada , napisao je čovjek da je ušao u legenduZnači sig je legenda?
Pa nikad bio u SplituJoš kad ti stigneš do maserke
Mene da je maserka pozvala , stigao bi za 3,5 sata do Splita bez greškeHaha baš sam sretan da je Sombi kod SIG
Eto ti prilike , sad imaš dobar razlog .Pa nikad bio u Splitu
Sve žene imaš pa uzmi i nju Jelda Patak ko ga šišaMene da je maserka pozvala , stigao bi za 3,5 sata do Splita bez greške
Pa kad sam ja za vezu brak ne avanturuEto ti prilike , sad imaš dobar razlog .
Ja sam već u Splitu ako to nešto znači.Mene da je maserka pozvala , stigao bi za 3,5 sata do Splita bez greške
Ne diraj mi maserkuJa sam već u Splitu ako to nešto znači.
Koliko ja shvaćam ako je ona maserka ona dira mene...Ne diraj mi maserku
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|