Primebil13
Well-known member
Važno da je ispao simpatičan i dobar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Korektno od njega sto je dosao nakon svega sto smo pisali....Važno da je ispao simpatičan i dobar
Plovak, evo cijelo jutro i popodne pokušavam ih stići, ali....Jutro, vidim da ste ispisali dvajst stranica, ali ako je zaključak da somby odradi što treba, neka ste
Kaj je razočarao?Ni ja... Evo sa Sombijem zatvaram ovo poglavlje i napustam biznis....
Ma neee.. Ispunila sam cilj, izjebala sve i idem u penzijuKaj je razočarao?
Nisi još patka rijesilaMa neee.. Ispunila sam cilj, izjebala sve i idem u penziju
Ma on je ozenjen covjek..u ljubavi je s MaserkomNisi još patka rijesila
Oekujemo sig-inu opsirnu recenziju. Ne u cm neg u mm Zao mi je sombi ali to su pravila igre..Nema recenzije
Znao sam ja da ces ti.popustit i otic ali sam ulozio pare u spektakl..Oekujemo sig-inu opsirnu recenziju. Ne u cm neg u mm Zao mi je sombi ali to su pravila igre..
Morat ćeš po sandalice jbgZnao sam ja da ces ti.popustit i otic ali sam ulozio pare u spektakl..
A hocu dobit poklone onda??Oekujemo sig-inu opsirnu recenziju. Ne u cm neg u mm Zao mi je sombi ali to su pravila igre..
Da, legenda...Dobar dan ,znaci Sombi ipak se pojavio svaka cast
Hihii i narukvicuulozio je duplo da nece svrsit...Morat ćeš po sandalice jbg
Ma dobit ćeš , Marijole je ipak gospodin , ali morat ćeš i njemu dat pičkeA hocu dobit poklone onda??
Ja sam samo okladu dobilaMa dobit ćeš , Marijole je ipak gospodin , ali morat ćeš i njemu dat pičke
Ma nemoj sad i ti pretjerivati , ovaj mjesec sandale , a za ostalo ćemo vidjeti , pa mora čovjek i druge prijateljice namiriti , nisi ti jedinaHihii i narukvicuulozio je duplo da nece svrsit...
Ajde moze samo sandale.. Ok sam s timMa nemoj sad i ti pretjerivati , ovaj mjesec sandale , a za ostalo ćemo vidjeti , pa mora čovjek i druge prijateljice namiriti , nisi ti jedina
Tel: 064/677-677
|
|
|