Ali gdje je Marijole nestao , izgleda da traži VenturuAjde moze samo sandale.. Ok sam s tim

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali gdje je Marijole nestao , izgleda da traži VenturuAjde moze samo sandale.. Ok sam s tim
Ett.. Sad kad treba pare dat.. I tko je sad skrtacAli gdje je Marijole nestao , izgleda da traži Venturu![]()
Kakva narukvica? Molim moderatora da preda krunu Kraljici "trotoara". Jebes materijalno. Proglasavam te najvecom Kurvom ovdje. Svaka cast. Nijedna ti nije ravna..Hihii i narukvicuulozio je duplo da nece svrsit...
Neka ga traži na Ontariju, imam blagi osjećaj da se otišao utopiti pred Sombreerovim očimaAli gdje je Marijole nestao , izgleda da traži Venturu![]()
Cuj sad jebes materijalno... A dogvor, a sandale??? Dobila sam okladu!!!Kakva narukvica? Molim moderatora da preda krunu Kraljici "trotoara". Jebes materijalno. Proglasavam te najvecom Kurvom ovdje. Svaka cast. Nijedna ti nije ravna..![]()
Ajde Marijole jbt to su dvije brazilke... Budi dzek na krajuCuj sad jebes materijalno... A dogvor, a sandale??? Dobila sam okladu!!!
Jel sandale moraju biti nove?Cuj sad jebes materijalno... A dogvor, a sandale??? Dobila sam okladu!!!
2,3 ukrajinke. Nije problem...Ajde Marijole jbt to su dvije brazilke... Budi dzek na kraju![]()
Da ukrade nekoj latiniJel sandale moraju biti nove?
Nismo ni skuzili... Ja se veselim novim sandalamaLjudi što vam, vi se dohvatili oklade i materijalnog, a Ventura se otiša ubiti od ljubomore!!!
Broj 38, trebamo pitat broj postola kad dogovaramo...Da ukrade nekoj latini![]()
Tusiram se neki dan a ono oko mene par 1000 eura. Sve shiseidoDa ukrade nekoj latini![]()
No problem.Evo do 15.6 rok, jel ok ..mnogo sam dobar covek![]()
Pa znala sam ja s kim se trebam kladitTusiram se neki dan a ono oko mene par 1000 eura. Sve shiseido![]()
Mislim na kupaonicu kod latine...Pa znala sam ja s kim se trebam kladit
Ahaaa... Al dobro. Ti financiras latine tako da je i kod tebe slicno...Mislim na kupaonicu kod latine...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|