Ali gdje je Marijole nestao , izgleda da traži VenturuAjde moze samo sandale.. Ok sam s tim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali gdje je Marijole nestao , izgleda da traži VenturuAjde moze samo sandale.. Ok sam s tim
Ett.. Sad kad treba pare dat.. I tko je sad skrtacAli gdje je Marijole nestao , izgleda da traži Venturu
Kakva narukvica? Molim moderatora da preda krunu Kraljici "trotoara". Jebes materijalno. Proglasavam te najvecom Kurvom ovdje. Svaka cast. Nijedna ti nije ravna..Hihii i narukvicuulozio je duplo da nece svrsit...
Neka ga traži na Ontariju, imam blagi osjećaj da se otišao utopiti pred Sombreerovim očimaAli gdje je Marijole nestao , izgleda da traži Venturu
Cuj sad jebes materijalno... A dogvor, a sandale??? Dobila sam okladu!!!Kakva narukvica? Molim moderatora da preda krunu Kraljici "trotoara". Jebes materijalno. Proglasavam te najvecom Kurvom ovdje. Svaka cast. Nijedna ti nije ravna..
Ajde Marijole jbt to su dvije brazilke... Budi dzek na krajuCuj sad jebes materijalno... A dogvor, a sandale??? Dobila sam okladu!!!
Jel sandale moraju biti nove?Cuj sad jebes materijalno... A dogvor, a sandale??? Dobila sam okladu!!!
2,3 ukrajinke. Nije problem...Ajde Marijole jbt to su dvije brazilke... Budi dzek na kraju
Da ukrade nekoj latiniJel sandale moraju biti nove?
Nismo ni skuzili... Ja se veselim novim sandalamaLjudi što vam, vi se dohvatili oklade i materijalnog, a Ventura se otiša ubiti od ljubomore!!!
Broj 38, trebamo pitat broj postola kad dogovaramo...Da ukrade nekoj latini
Tusiram se neki dan a ono oko mene par 1000 eura. Sve shiseidoDa ukrade nekoj latini
No problem.Evo do 15.6 rok, jel ok ..mnogo sam dobar covek
Pa znala sam ja s kim se trebam kladitTusiram se neki dan a ono oko mene par 1000 eura. Sve shiseido
Mislim na kupaonicu kod latine...Pa znala sam ja s kim se trebam kladit
Ahaaa... Al dobro. Ti financiras latine tako da je i kod tebe slicno...Mislim na kupaonicu kod latine...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|