Sisata i guzata
Well-known member
Moze... Jel moze u pp ili tuSamo si zaboravila na nesto...recenzija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze... Jel moze u pp ili tuSamo si zaboravila na nesto...recenzija
Pojest će ga som JuraNeka ga traži na Ontariju, imam blagi osjećaj da se otišao utopiti pred Sombreerovim očima
Ima Pantera takve , garantBroj 38, trebamo pitat broj postola kad dogovaramo...
Evo Marijole.. Broj 38..Otvorim mu vrata i vidim simpaticnog starijeg gospodina... Odmah se poljubimo na ulazu... Kazem mu da se raskomoti i ponudim mu pice. Isprva je bila malo ukocena atmosfera jer mi je pricao kako mu je zao sto su ga forumasi krivo shvatili.. No ubrzo se opustamo i pocinje me dirati. Dogovorimo zajednicko tusiranje.. Ispood tusa mazenje, drkanje, ljubljenje... Vec je bio jako dignut i napet.. Oko 16 cm... Prelazimo na krevet.. Pusim mu i kaze dodi gore.. Dodem i nabijam se desetak min... Svrsio je... Skinemo kondom i mazimo se i pricamo... Ja ga opet pocnem pusiti no nije proslo puno vremena pa jos nije bio spreman tako da mi je u drugoj rundi svrsio u usta... Jos jedno pice, zabrana da pisem recenziju i pozvala mu taksi... Sve u svemu njezan, pazljiv, kulturan.... Placao je odmah na pocetku
Jel ih može Ventura "posuditi" idući put?Ima Pantera takve , garant
Lassie nije lizao??? A mjesecima se tu hvali da mu je to forte??Otvorim mu vrata i vidim simpaticnog starijeg gospodina... Odmah se poljubimo na ulazu... Kazem mu da se raskomoti i ponudim mu pice. Isprva je bila malo ukocena atmosfera jer mi je pricao kako mu je zao sto su ga forumasi krivo shvatili.. No ubrzo se opustamo i pocinje me dirati. Dogovorimo zajednicko tusiranje.. Ispood tusa mazenje, drkanje, ljubljenje... Vec je bio jako dignut i napet.. Oko 16 cm... Prelazimo na krevet.. Pusim mu i kaze dodi gore.. Dodem i nabijam se desetak min... Svrsio je... Skinemo kondom i mazimo se i pricamo... Ja ga opet pocnem pusiti no nije proslo puno vremena pa jos nije bio spreman tako da mi je u drugoj rundi svrsio u usta... Jos jedno pice, zabrana da pisem recenziju i pozvala mu taksi... Sve u svemu njezan, pazljiv, kulturan.... Placao je odmah na pocetku
Ako ne sazna cijelo selo kao i da nije jeboEvo javljaju iz ŠRD ČK da se Somy naveliko hvali današnjim ulovom...tako da recenzija može ići...
Ee da jbt zaboravih... Dok sam mu pusila rekao je 69 ali nije dugo trajaloLassie nije lizao??? A mjesecima se tu hvali da mu je to forte??
A ništa jbg, pogledaću ja malo i po Splitu...kako ono izgledaju?Evo Marijole.. Broj 38..
Javi kolega...A ništa jbg, pogledaću ja malo i po Splitu...kako ono izgledaju?
Cekaj postavit cu ponovno fotku.. Imaju i zmijicuJavi kolega...
PREDRECENZIJA:
Sombrero lovio cjelu noc, ujutro prodao sav ulov na dolcu u ribarnici da bi mogao financirat izlet kod Sig.
Ma pitat ću ja Panteru , ona takve zaradi do 12 satiJel ih može Ventura "posuditi" idući put?
Ma ja mislim da se onakve više ne proizvode...demode...Javi kolega...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|