Kozjak Dida
Well-known member
Dobro da ja nisam bio, ja bi mislio da želi after sa mnom....Meni je rekla da ima afte u ustima tako da mi je u sekundi ubila zelju bez gumice...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro da ja nisam bio, ja bi mislio da želi after sa mnom....Meni je rekla da ima afte u ustima tako da mi je u sekundi ubila zelju bez gumice...
Kak da joj kažem sad je gotovoReci joj alo ocu bez gumice piše tamo ili vrati pare
Kaj si i ti bio kod Hot AnnieMeni je rekla da ima afte u ustima tako da mi je u sekundi ubila zelju bez gumice...
JesamKaj si i ti bio kod Hot Annie
Kaj cugaš Sig?
Nema 2600...Madmax jel karas sta???
Nikak sada. Možeš prek poruka ko ja jednoj davno to bilo. Uglavnom nisam bio zadovoljan i ja joj poruke pisao kao da ocu 400 kn Nazad bla bla i nes sere da nema povrata para da mogu jedino doći na pol h za 700 ako ocu ak ne nistKak da joj kažem sad je gotovo
Vrhunsko vinoKaj cugaš Sig?
I jel si ti zadovoljan uslugom kak bi ju ocijenio
I jel si otišao na pol sataNikak sada. Možeš prek poruka ko ja jednoj davno to bilo. Uglavnom nisam bio zadovoljan i ja joj poruke pisao kao da ocu 400 kn Nazad bla bla i nes sere da nema povrata para da mogu jedino doći na pol h za 700 ako ocu ak ne nist
Nisi ti za ovaj sport sorry...Nikak sada. Možeš prek poruka ko ja jednoj davno to bilo. Uglavnom nisam bio zadovoljan i ja joj poruke pisao kao da ocu 400 kn Nazad bla bla i nes sere da nema povrata para da mogu jedino doći na pol h za 700 ako ocu ak ne nist
NisamI jel si otišao na pol sata
Šteta kaj se baš ne trudi i daje usluge kaj piše na ege jel je jako zgodna crnkinjaDobro da nisam bio ja a sad i neću. Okej jedna manje za kalkulaciju hvala
To da joj kažeš kvari ugođajReci joj alo ocu bez gumice piše tamo ili vrati pare
Meni toliko i malo vise treba da se spremim
Meni crnkinja dala juice a kaj bi dobil kod tebe ?Vrhunsko vino
Kak ne? Nije ona pod 1 sjebala termin za pol h dogovor bio Nezz u 18 a ona do 18.30 nije odg. Pol h ja zbrajam lovu u autu a s lijeve i desne strane na parkingu policija stoji . Samo sam čekao koji će me prvi nes pitat. Scena auto ispred zgrade frajer sam u autu prebraja pare odvaja pare i kom to nebi bilo sumjivoNisi ti za ovaj sport sorry...
NistaMeni crnkinja dala juice a kaj bi dobil kod tebe ?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|