Broj ostane u tel. Zašto bi ga brisala?Sigurno ne cuva broj
Ja ga ni nakon drugog puta ne spremam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Broj ostane u tel. Zašto bi ga brisala?Sigurno ne cuva broj
Sigica imaš stotku za PatkaSigurno ne cuva broj
Vidiš ja imam ovako. Gledam plavi oglasnik spremim broj pod naslovom npr https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/hoces-danju-ili-nocu-oglas-4732650 ova bi bila oćeš danju ili noću. Tako ima jedno 30 brojeva spremljenih koje vjv nikad neću ni zvat ili više nisu aktivni. Jedino imam spremljen još Suelen spremljen i Raissin za svaki slučaj ,a ako idem kod neke ne svidi mi se spremim je kao, grozno iskustvo 1 ,2,3,4,itdSigurno ne cuva broj
Evo da ti kažem kod Hot Annie nema ljubljenja,gfea ,oral sa kondomom i nema prstenjačenja ,jedino kaj je mala crnkinja zgodna i ima lijepu crnu guzu i usku crnu picu koju sam lizao i dobro se jebe u cowgirl i svršio u doggy i nakraju bila masaža i to je to ukratko Gemma se više trudilaTako je to prvo analiza para, pa onda jel ima ljubljena gfe ,jel se da lizat itd . Na kraju prođe godina i di sam bio nigdje šta sam radio ništa
Ovaj put prepustam tebi, da mi das opet dobar tip kao za SuelenMadmax imaš tamo latine možeš na minus na Mastercardu ,a ja ga nemam . Odi probat sve s ege i reci koja se isplati ne volim bit pokusni kunić
Sramota za nju znači tablica opet jede govna. Piše da radi gfe french kiss i oral without condomEvo da ti kažem kod Hot Annie nema ljubljenja,gfea ,oral sa kondomom i nema prstenjačenja ,jedino kaj je mala crnkinja zgodna i ima lijepu crnu guzu i usku crnu picu koju sam lizao i dobro se jebe u cowgirl i svršio u doggy i nakraju bila masaža i to je to ukratko Gemma se više trudila
Nešto me polly mući ,al skupa malaOvaj put prepustam tebi, da mi das opet dobar tip kao za Suelen
Da čista laž prije pušenja odma stavila kondom i nema ljubljenja samo po tijelu po sisama po guzi ma užas šteta 1500 kn za to ali ajde jebo sam crnkinju ak ništa drugoSramota za nju znači tablica opet jede govna. Piše da radi gfe french kiss i oral without condom
Jes joj ukrao što iz kupatila?Da čista laž prije pušenja odma stavila kondom i nema ljubljenja samo po tijelu po sisama po guzi ma užas šteta 1500 kn za to ali ajde jebo sam crnkinju ak ništa drugo
Ne nisam lopovJes joj ukrao što iz kupatila?
Uzeti od lopova nije krađa. Ako ona vara više ne važe pravila.Ne nisam lopov
Sto se nisi žalio?Da čista laž prije pušenja odma stavila kondom i nema ljubljenja samo po tijelu po sisama po guzi ma užas šteta 1500 kn za to ali ajde jebo sam crnkinju ak ništa drugo
Kakva korist da se žalim ona je pare uzela jbg više neću ići kod nje i to je toSto se nisi žalio?
Pardon, jel ljubis koju???Madmax jel karas sta???
Reci joj alo ocu bez gumice piše tamo ili vrati pareKakva korist da se žalim ona je pare uzela jbg više neću ići kod nje i to je to
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|