Meni je rekla da ima afte u ustima tako da mi je u sekundi ubila zelju bez gumice...Reci joj alo ocu bez gumice piše tamo ili vrati pare
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je rekla da ima afte u ustima tako da mi je u sekundi ubila zelju bez gumice...Reci joj alo ocu bez gumice piše tamo ili vrati pare
Dobro da ja nisam bio, ja bi mislio da želi after sa mnom....Meni je rekla da ima afte u ustima tako da mi je u sekundi ubila zelju bez gumice...
Kak da joj kažem sad je gotovoReci joj alo ocu bez gumice piše tamo ili vrati pare
Kaj si i ti bio kod Hot AnnieMeni je rekla da ima afte u ustima tako da mi je u sekundi ubila zelju bez gumice...
JesamKaj si i ti bio kod Hot Annie
Kaj cugaš Sig?
Nema 2600...Madmax jel karas sta???
Nikak sada. Možeš prek poruka ko ja jednoj davno to bilo. Uglavnom nisam bio zadovoljan i ja joj poruke pisao kao da ocu 400 kn Nazad bla bla i nes sere da nema povrata para da mogu jedino doći na pol h za 700 ako ocu ak ne nistKak da joj kažem sad je gotovo
Vrhunsko vinoKaj cugaš Sig?
I jel si ti zadovoljan uslugom kak bi ju ocijenio
I jel si otišao na pol sataNikak sada. Možeš prek poruka ko ja jednoj davno to bilo. Uglavnom nisam bio zadovoljan i ja joj poruke pisao kao da ocu 400 kn Nazad bla bla i nes sere da nema povrata para da mogu jedino doći na pol h za 700 ako ocu ak ne nist
Nisi ti za ovaj sport sorry...Nikak sada. Možeš prek poruka ko ja jednoj davno to bilo. Uglavnom nisam bio zadovoljan i ja joj poruke pisao kao da ocu 400 kn Nazad bla bla i nes sere da nema povrata para da mogu jedino doći na pol h za 700 ako ocu ak ne nist
NisamI jel si otišao na pol sata
Šteta kaj se baš ne trudi i daje usluge kaj piše na ege jel je jako zgodna crnkinjaDobro da nisam bio ja a sad i neću. Okej jedna manje za kalkulaciju hvala
To da joj kažeš kvari ugođajReci joj alo ocu bez gumice piše tamo ili vrati pare
Meni toliko i malo vise treba da se spremim
Meni crnkinja dala juice a kaj bi dobil kod tebe ?Vrhunsko vino
Kak ne? Nije ona pod 1 sjebala termin za pol h dogovor bio Nezz u 18 a ona do 18.30 nije odg. Pol h ja zbrajam lovu u autu a s lijeve i desne strane na parkingu policija stoji . Samo sam čekao koji će me prvi nes pitat. Scena auto ispred zgrade frajer sam u autu prebraja pare odvaja pare i kom to nebi bilo sumjivo. Onda mi da krivu adresu ja kažem pred zgradom sam kaže ona e nije ta neg je ta dobro ajd dođem uđem pitam koji kat 5 min nema odg kaže Nezz koji 7 8 ne sjećam se nebitno a babe gledaju u mene, a ja nasred zgrade s mobitelom stojim. Dođem bilo kao oral bez odma nateže gumicu a ja 1h uzeo ma neka spanjolka luda bila.Nisi ti za ovaj sport sorry...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|