Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A vodu barem
Jel sarmantna dama?Meni je rekao da je bio najzadovoljniji s onom s kojom ti nisi bio...
Rastavljena dama je sigurno u pitanju. Nema koja druga bitJel sarmantna dama?
Da netrudi se baš ali jako je lijepa jeldaNije me nicim odusevila...
Jebo ljepotu kad se ne trudi za 180€ Očekujem da me dočeka s hladnom pivom i ručkom + gfe ljubljenje lizanje ItdDa netrudi se baš ali jako je lijepa jelda
Nisam bio, nije mi ona bas napeta.Polly ne odg cijelo dan čudno. @MadMax da nisi možda bio kod nje danas, pa mi ne odg ? Zadnji put je tako slučaj s gemmom bio. Možda ju je ovaj bwc izmorio da zena uzela pauzu 2 dana i dosta joj svih
Sto se onda ne javi sad dok nije vruce na 35+Nisam bio, nije mi ona bas napeta.
Pa posalji jos par poruka, nemoj odustat.Sto se onda ne javi sad dok nije vruce na 35+
ne mislim do nje ici da budem znojan ko da sam kopao krumpire na + 40
Reci će vidi ovog hornya , pa da mi duplu cijenu lupi.Pa posalji jos par poruka, nemoj odustat.
Jura, viđaš li @Winn69 ? Fali mi, malo.Reci će vidi ovog hornya , pa da mi duplu cijenu lupi.
NeceReci će vidi ovog hornya , pa da mi duplu cijenu lupi.
Ma s kojom venty nije bio zadovoljanJel sarmantna dama?
Ni voduA vodu barem
A to. Pa sad nije baš da nisam bio zadovoljan s njom, možda nisam bio skroz u filmu.Ma s kojom venty nije bio zadovoljan
Hahah da....A to. Pa sad nije baš da nisam bio zadovoljan s njom, možda nisam bio skroz u filmu.
Ti ni s jednom nisi bio zadovoljanA to. Pa sad nije baš da nisam bio zadovoljan s njom, možda nisam bio skroz u filmu.
Normalno da neznaju ali ovaj BiSkorpija spama temu sa pitanjima tamo pa sam mu morao odg.Marijole ne znaju bas sve eng. Neda mi se spamat tamo po recenzijama. Ja sam uzoran forumaš , a ne ko neki spamaju di stignu
I google pretraživanje slika znaci strasno...Normalno da neznaju ali ovaj BiSkorpija spama temu sa pitanjima tamo pa sam mu morao odg.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|