Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam ti sta preporuciti jer ne idem po masazama vise. Sve ostalo s PO znas bolje nego ja. I EGE je tu za sve jednak, dolaze i odlaze. I opet dolaze. Od masaza jedin preporuka od prije je mala Lorena.Madmax mi nece preporuciti nijednu maserku
Reci da si karo malu Lorenu. Castim te sa jednom sa egNemam ti sta preporuciti jer ne idem po masazama vise. Sve ostalo s PO znas bolje nego ja. I EGE je tu za sve jednak, dolaze i odlaze. I opet dolaze. Od masaza jedin preporuka od prije je mala Lorena.
Nazalost nisamReci da si karo malu Lorenu. Castim te sa jednom sa eg
Reći ću ja da jesam ako je to sve što treba. A nisam, jbg, ne da.Reci da si karo malu Lorenu. Castim te sa jednom sa eg
Da, ima decka i ne odstupa od svoje odluke ni za sto. Vec dugo nisam vidio tako cvrst karakter.Reći ću ja da jesam ako je to sve što treba. A nisam, jbg, ne da.
Ja i MadMax braca po nevoljiNazalost nisam
Meni je rekla da jednostavno joj to ne treba jer i na masazama dize dobru paru....Da, ima decka i ne odstupa od svoje odluke ni za sto. Vec dugo nisam vidio tako cvrst karakter.
Jebi ga, mozda u nekoj blizoj buducnosti. Mislim da ona ima i dijete. Ako se ne varam.Ja i MadMax braca po nevolji
Ponekad ma taj opet ban dobio. 24 h nakon što je unbanan i sad se opet hladi do 31.7Jura, viđaš li @Winn69 ? Fali mi, malo.
Baš sam jučer bio kod jedne koja ima stalnog partnera i djecu i radi sve. Uvijek je mislim pitati kako to funkcionira i da li partner zna što radi ili ne, ali mi je bed.Da, ima decka i ne odstupa od svoje odluke ni za sto. Vec dugo nisam vidio tako cvrst karakter.
Nemoj to govorit bach ce trazit jel ima mlijeka u sisamaJebi ga, mozda u nekoj blizoj buducnosti. Mislim da ona ima i dijete. Ako se ne varam.
Kako ne, to je ono sto sam ja pusio lovu dok nisam otkrio EGE. Dodjem kod nje i ok mala je predivna i sexy, al ono malo plazi sa sisama po tebi i drkica i aj bok. 800 za jedan sat. A ovdje za 1200 ponekad ili 1300 dobijem sve za jedan sat.Meni je rekla da jednostavno joj to ne treba jer i na masazama dize dobru paru....
Kaže lijepo da čisti po stanovima ili da prodaje picu djeca misle da je pekarka i svi sretni i zadovoljni,a muž ako švrlja okolko njemu još boljeBaš sam jučer bio kod jedne koja ima stalnog partnera i djecu i radi sve. Uvijek je mislim pitati kako to funkcionira i da li partner zna što radi ili ne, ali mi je bed.
Puno si ti to dao njoj...sta nije 400 kod nje?Kako ne, to je ono sto sam ja pusio lovu dok nisam otkrio EGE. Dodjem kod nje i ok mala je predivna i sexy, al ono malo plazi sa sisama po tebi i drkica i aj bok. 800 za jedan sat. A ovdje za 1200 ponekad ili 1300 dobijem sve za jedan sat.
Tako i ova mala Helena što sam zadnje pisao recenziju, a realno ne vrijedi tih para. Dakle baš ima traku, svakih pola sata digne 500, a praktički niš ne odradi, ni ne umori se. I po onom što sam vidio, baš je tražena.Meni je rekla da jednostavno joj to ne treba jer i na masazama dize dobru paru....
Da, i meni se činilo da je bilo manje kod Lorene... Doduše davno sam bio zadnji put, ima sigurno 2-3 godine sad već.Puno si ti to dao njoj...sta nije 400 kod nje?
Ma helena je malo i bahata i nije neka picka ko lorenaTako i ova mala Helena što sam zadnje pisao recenziju, a realno ne vrijedi tih para. Dakle baš ima traku, svakih pola sata digne 500, a praktički niš ne odradi, ni ne umori se. I po onom što sam vidio, baš je tražena.
Pa te masaze su 400 da malo tracka + 200 da skine gace do pola + 200 da skine skroz + 100 da izbaci sisu do pol +100 do kraja + 200 za drugu +200 da puši bez i na kraju dodes na cijenu od 250 + € a za te pare si mogao kod neke otici na EgePuno si ti to dao njoj...sta nije 400 kod nje?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|