D
Deleted member 4720
Guest
Pa rekkao si da ima 60 njih na ege i ti zapeo za jednu. Odi do Nicole mulatkinjeEh to mi nije palo na pamet. Muče me Viki i Polly ne javlja se ni jedna ni druga. Neda mi se s desankom šakić družit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa rekkao si da ima 60 njih na ege i ti zapeo za jednu. Odi do Nicole mulatkinjeEh to mi nije palo na pamet. Muče me Viki i Polly ne javlja se ni jedna ni druga. Neda mi se s desankom šakić družit
S tim da medu tih 60 1 ima 2 profila i jedna je transic.Pa rekkao si da ima 60 njih na ege i ti zapeo za jednu. Odi do Nicole mulatkinje
Bijezi od mulatkinja i latina...ruskinju ai neku uzmi.Pa rekkao si da ima 60 njih na ege i ti zapeo za jednu. Odi do Nicole mulatkinje
Što su sad mulatkinje i latine kriveBijezi od mulatkinja i latina...ruskinju ai neku uzmi.
Ej Dida kak ti je bilo sa Yasmin jel se ljubi i jel oral bez kondomaMa nisam, ja sam bio od garavih sa Yasmin i lani neka Isil tako nekako. Sve u ST. U Zg preferiram raditi sa Novom Galerijom. One me najbolje izjebu.
Bolja je usluga kod ruskinja i ukrajinkiŠto su sad mulatkinje i latine krive
Sjebano je sto rusi stave 30 cura a od toga su ovdje realno 5 najlosijih iz ponude. Uglavnom. Kao ono kod koje smo oboje bili. Meni je jos ok bila. No prodaju spiku da ima 24 godine a zenska ima 40.Bijezi od mulatkinja i latina...ruskinju ai neku uzmi.
Ne mogu se sloziti s time. Probao sam ih sigurno 5 ili 6 i jedino s kojom sam top bio zadovoljan je bila ona mala Bella.Bolja je usluga kod ruskinja i ukrajinki
Ja se isto baš ne slažem... Meni su Brazilke zasad bile top. Možda sam samo tako naletio, ali mislim da je definitivno plus kod njih što mogu pričati s njima, a uglavnom ne govore engleski bogznakako.Bolja je usluga kod ruskinja i ukrajinki
Kak nije sa tobom je bio zadovoljan Sigi jel tako ?Ti ni s jednom nisi bio zadovoljan
Ispod 300 eura nema kod maxa...Puno si ti to dao njoj...sta nije 400 kod nje?
Mada je to jako subjektivno i na koga naletis, meni je uz Gemmu i Celeste, jedna Venezuelanka, a druga Argentinka, najbolja bila ta Bella ruskinja. Tako da sve je to lotto ili preporuka ako je dobra. Ja sam na tvoju otisao kod Gemme i 3 puta, bio kod nje dok je tu bila. Definitivno moj broj 1.Ja se isto baš ne slažem... Meni su Brazilke zasad bile top. Možda sam samo tako naletio, ali mislim da je definitivno plus kod njih što mogu pričati s njima, a uglavnom ne govore engleski bogznakako.
Kod mene nije bioKak nije sa tobom je bio zadovoljan Sigi jel tako ?
Ovisi koja je agencija...ovi iz crazy drive cluba me dosada nisu iznevjeriliSjebano je sto rusi stave 30 cura a od toga su ovdje realno 5 najlosijih iz ponude. Uglavnom. Kao ono kod koje smo oboje bili. Meni je jos ok bila. No prodaju spiku da ima 24 godine a zenska ima 40.
A probao sam sve. No super ako ti pasu.Ovisi koja je agencija...ovi iz crazy drive cluba me dosada nisu iznevjerili
Da slažem se i ja otišao na preporuku kod Gemme i bilo mi super cura je jako draga i trudi se za razliku od Annie i puši bez kondomaMada je to jako subjektivno i na koga naletis, meni je uz Gemmu i Celeste, jedna Venezuelanka, a druga Argentinka, najbolja bila ta Bella ruskinja. Tako da sve je to lotto ili preporuka ako je dobra. Ja sam na tvoju otisao kod Gemme i 3 puta, bio kod nje dok je tu bila. Definitivno moj broj 1.
Ljubi se a oral je bio sa kondomom. Meni je dobro sa svakom koja me oće.Ej Dida kak ti je bilo sa Yasmin jel se ljubi i jel oral bez kondoma
Osim.......Ti ni s jednom nisi bio zadovoljan
Ne znam je li itko od vas bio kod one Brazilke Lorene, meni je ona bila top. Uzeo pola sata, na kraju ostao više od sat vremena. Dakle vrhunska jebačina, svaki segment vrh.Mada je to jako subjektivno i na koga naletis, meni je uz Gemmu i Celeste, jedna Venezuelanka, a druga Argentinka, najbolja bila ta Bella ruskinja. Tako da sve je to lotto ili preporuka ako je dobra. Ja sam na tvoju otisao kod Gemme i 3 puta, bio kod nje dok je tu bila. Definitivno moj broj 1.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|