D
Deleted member 4720
Guest
b2B sat vremena ako zelis da je gola u gaicama gola je bilo 800 kn ako se dobro sjecam. Jednom ih cak nije imala.Puno si ti to dao njoj...sta nije 400 kod nje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
b2B sat vremena ako zelis da je gola u gaicama gola je bilo 800 kn ako se dobro sjecam. Jednom ih cak nije imala.Puno si ti to dao njoj...sta nije 400 kod nje?
Frende zaokruzio bi ja na 300 kod lorene ali ne daPa te masaze su 400 da malo tracka + 200 da skine gace do pola + 200 da skine skroz + 100 da izbaci sisu do pol +100 do kraja + 200 za drugu +200 da puši bez i na kraju dodes na cijenu od 250 + € a za te pare si mogao kod neke otici na Ege
I neda pičke. Za 800 odem do viki i svi sretni i zadovoljnib2B sat vremena ako zelis da je gola u gaicama gola je bilo 800 kn ako se dobro sjecam. Jednom ih cak nije imala.
Kod Helene jednom bio i vise nikad. Bahato i umisljeno i kao napaljuje te kao da ce se karat i onda nista. I te fore sa stopalima za 1000 kn si ga sam drkam sa stopalom.Ma helena je malo i bahata i nije neka picka ko lorena
Sad kad ti počnu ovi čudni likovi punit box kako to radišKod Helene jednom bio i vise nikad. Bahato i umisljeno i kao napaljuje te kao da ce se karat i onda nista. I te fore sa stopalima za 1000 kn si ga sam drkam sa stopalom.
Sad kad ti počnu ovi čudni likovi punit box kako to radiš
Neke su se mogle i više potruditiTi ni s jednom nisi bio zadovoljan
Za soma kuna ustede se snadjem malo, sa spagom, poneka kolotura i da vidis foot fetishaSad kad ti počnu ovi čudni likovi punit box kako to radiš
Slažem se. Isto tako. Jednom i više nikad. Zgodna je, ali to što nudi ne vrijedi ništa, po mom mišljenju. A i previše priča za moj ukus.Kod Helene jednom bio i vise nikad. Bahato i umisljeno i kao napaljuje te kao da ce se karat i onda nista. I te fore sa stopalima za 1000 kn si ga sam drkam sa stopalom.
Da, tocno takoSlažem se. Isto tako. Jednom i više nikad. Zgodna je, ali to što nudi ne vrijedi ništa, po mom mišljenju. A i previše priča za moj ukus.
Za soma kuna platiš majstora stolara da ti napravi uređaj za drkanje stopalima. Ti samo sjedneš unutra ^^Za soma kuna ustede se snadjem malo, sa spagom, poneka kolotura i da vidis foot fetisha
Da oće pušit gurneš joj u usta i onda nema pričeSlažem se. Isto tako. Jednom i više nikad. Zgodna je, ali to što nudi ne vrijedi ništa, po mom mišljenju. A i previše priča za moj ukus.
Tako je, a mozes ga i rentat, recimo Juri i ekipi kaj brije na to.Za soma kuna platiš majstora stolara da ti napravi uređaj za drkanje stopalima. Ti samo sjedneš unutra ^^
Haha i to mi se desilo. Da jedva dočekam da ga stavi u usta samo da prestane trkeljati gluposti. Od Hotcat nadalje Napišem večeras recenziju za ovu luđakinju zadnju kod koje sam bio...Da oće pušit gurneš joj u usta i onda nema priče
Ne brijem ja na to. Ja sam više za fucktits ili drkanje kak se to već zoveTako je, a mozes ga i rentat, recimo Juri i ekipi kaj brije na to.
Tebi ga rentamo, da ti rentas ovima kaj to vole i svi smo u lovi i ege beskonacno jebote JuraNe brijem ja na to. Ja sam više za fucktits ili drkanje kak se to već zove
Eh to mi nije palo na pamet. Muče me Viki i Polly ne javlja se ni jedna ni druga. Neda mi se s desankom šakić družitTebi ga rentamo, da ti rentas ovima kaj to vole i svi smo u lovi i ege beskonacno jebote Jura
Dolaze i udane žene u obzir.Dolaze i žene u obzir ako je kome dosadila slobndo nek ju senda meni bar neću morat kalkulirat i neću imat troškova
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|