Sisata i guzata
Well-known member
On bi jebo sad a ne za mjesec danaČekaj Viki, u čemu je problem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On bi jebo sad a ne za mjesec danaČekaj Viki, u čemu je problem?
Na godisnjem je.Čekaj Viki, u čemu je problem?
19 dana čekanja , a i pitanje jel ce me i tad primitČekaj Viki, u čemu je problem?
Nije to toliko dugo čekanje19 dana čekanja , a i pitanje jel ce me i tad primit
Ako znas da ces docekat i da ne cekas uzalud...Nije to toliko dugo čekanje
E pa ne znam jel cu docekatAko znas da ces docekat i da ne cekas uzalud...
Ako i ne dočeka ostat će mu pare za drugu.Ako znas da ces docekat i da ne cekas uzalud...
Ihaaa... Ako opet Madmax bude prije njega nista do januaraAko i ne dočeka ostat će mu pare za drugu.
Haha nije brazilka nego iz PortorikaKo da je bitno za koga navija i jel joj roba uredno složena
Jos i bolje, egzoticnijeHaha nije brazilka nego iz Portorika
On kurcem vadi maternice ko kisobrane... (zmaj od sipova)Ihaaa... Ako opet Madmax bude prije njega nista do januara
Alo ti egzotičar . Primjetio sam da svaku koju takneš utekne . Gemma, pa sad Viki i bila još jedna Latina,al srećom da sam stigao prije tebeJos i bolje, egzoticnije
Ili ja. Zna moj broj, imam prednost.Ihaaa... Ako opet Madmax bude prije njega nista do januara
Suelen se zvalaAlo ti egzotičar . Primjetio sam da svaku koju takneš utekne . Gemma, pa sad Viki i bila još jedna Latina,al srećom da sam stigao prije tebe
Bio si jednom koliko si rekaoIli ja. Zna moj broj, imam prednost.
Eto čak joj ime zna. Valjda se još uvijek zove osim ak nije promijenila imeSuelen se zvala
Sigurno ne cuva brojBio si jednom koliko si rekao
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|