Sisata i guzata
Well-known member
Pozajmit ce MarijoleSori Sig, ali uslugu prijevoda i interpretacije naplaćujem 200e samo onima koji misle da sam najbolji interpretator
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozajmit ce MarijoleSori Sig, ali uslugu prijevoda i interpretacije naplaćujem 200e samo onima koji misle da sam najbolji interpretator
Odriješi kesu Marijole pa te vodim u provodPozajmit ce Marijole
Drago mi je da uzivas ovdje. Samo cekaj da dode sombrero u 3 ujutro i kaze opet se mene spominjeTebi urlam od smijeha danas
Jel kod MomeOdriješi kesu Marijole pa te vodim u provod
Sombrero i Ana su ista osobaDrago mi je da uzivas ovdje. Samo cekaj da dode sombrero u 3 ujutro i kaze opet se mene spominje
A ne ne, nitko nije ko sombrero ovdje. Taj covjek je unikat. Ima takvu podrsku da kao kapetan prepliva crveno more, a on neceSombrero i Ana su ista osoba
Imao je podrsku al svima je dokurcioA ne ne, nitko nije ko sombrero ovdje. Taj covjek je unikat. Ima takvu podrsku da kao kapetan prepliva crveno more, a on nece
Jao pa di to nades brate dragi
Al meni je fascinantno da ti ides k njemu. Kak ides do tamo i sta je rec da si bas tolko izasla u susretImao je podrsku al svima je dokurcio
Jbt SIG dok sam ja za šankom to slusao ti si slagala puzzle od 3 do 6 godJao pa di to nades brate dragi
Vjerujem...ne potcjenjujem starog kafandzijuJbt SIG dok sam ja za šankom to slusao ti si slagala puzzle od 3 do 6 god
Mozart slijedeci si ti na redu ili?Al meni je fascinantno da ti ides k njemu. Kak ides do tamo i sta je rec da si bas tolko izasla u susret
Da ako hoceMozart slijedeci si ti na redu ili?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|