Sisata i guzata
Well-known member
Za sebe je kupio, ne za meneA isto sta sig sere sad sa cijenom ako je somby kupio sexy donje rublje za nju. Ne kuzim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za sebe je kupio, ne za meneA isto sta sig sere sad sa cijenom ako je somby kupio sexy donje rublje za nju. Ne kuzim
Ali sebi naravno, docekat ce je u tangama i halterimaA isto sta sig sere sad sa cijenom ako je somby kupio sexy donje rublje za nju. Ne kuzim
Ma ista je cijena, kao prihvatio jeMa nije spustila cijenu nego su napravili kompromis za drkicu
Nije mi namjera te uzrujat nego urazumit.Ja me znam jel ti stvarno mislis da mozes mene uzrujat ili sta? Pa ja tu sa svima se zajebavam
Morat će unovčit životno osiguranjeMa ista je cijena, kao prihvatio je
Neces ni jedno ni drugo... Ti imas svoje, ja svoje.. Mozemo bit tu dobri, frendovi, zasto si zagorcavat zivotNije mi namjera te uzrujat nego urazumit.
sad kad je kupio one tange u obliku slona pa kao ima surlu ispred. Jos gazda napise .... sexy hahahahahahha as najveciMa ista je cijena, kao prihvatio je
PATAK NAPOKON SI UBO!
Marijole, kak ti nije jasno da bi te Sig poderala ko musliman biblijuNeces ni jedno ni drugo... Ti imas svoje, ja svoje.. Mozemo bit tu dobri, frendovi, zasto si zagorcavat zivot
Ne bi ja nista... Ja se samo ne zelim prepiratMarijole, kak ti nije jasno da bi te Sig poderala ko musliman bibliju
Ja mislim da kolega darien misli na seksualne radnjeNe bi ja nista... Ja se samo ne zelim prepirat
Nikakve seksualne radnje. Ali ok mi je kao osoba skrozJa mislim da kolega darien misli na seksualne radnje
S pijanog mitra na ultra mega emotivnog serifa. Morat cu te naucit tematikama ovih pjesama, ne mogu bas samo takvi prijelazi
Kolega Darien isključivo misli o seksualnim radnjamaJa mislim da kolega darien misli na seksualne radnje
Nije on u nasem svijetu...S pijanog mitra na ultra mega emotivnog serifa. Morat cu te naucit tematikama ovih pjesama, ne mogu bas samo takvi prijelazu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|