Bilo bi vrijeme da netko konkretan jebeMozart slijedeci si ti na redu ili?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bilo bi vrijeme da netko konkretan jebeMozart slijedeci si ti na redu ili?
Ma mene zanima ovaj njen marketinski poduhvat. Oce li zaista osjetit profit u svom budzetuMozart slijedeci si ti na redu ili?
I ja mislimBilo bi vrijeme da netko konkretan jebe
Jbt Skupit će patak makar boce skupljaoBilo bi vrijeme da netko konkretan jebe
Osjecam se pocasceno ovim komentaromBilo bi vrijeme da netko konkretan jebe
A ne skupljas boce? Pa imao bi za strujuJbt Skupit će patak makar boce skupljao
Bit ce mu jasno kada sombi odgodiMarijole objasni Mozartu ovo oko Somija
Ja nezz kako to uspijemo jbtNisam uspio pohvatat za sombrera jer sam gledo jednu klasicnu forumsku sapunicu koja se digla oko vas 2
To kralju!!!!! Runda za sve
Zapravo Sig. Jedini te tu ja jebem. I jos ti kazem da nit si najbolja nit bi te jebaoBilo bi vrijeme da netko konkretan jebe
Ne jebes zasto... Malo popricamo, obajsnim ti kako stvari stoje i dobro...Zapravo Sig. Jedini te tu ja jebem. I jos ti kazem da nit si najbolja nit bi te jebao
Ma nije spustila cijenu nego su napravili kompromis za drkicuAli sombi je glavna tabu tema koje nema. Covjek je uspio na neku foru ni Bog ne zna kako nagovorit zensku iz zagreba da dode na sami sjever rh i jos uz sve to spustit cijenu. Apsolutni lider i pregovarac. Takvih ljudi fali u hrvatskim tvrtkama
SamoJakoTo kralju!!!!! Runda za sve
Ja me znam jel ti stvarno mislis da mozes mene uzrujat ili sta? Pa ja tu sa svima se zajebavamNe jebes zasto... Malo popricamo, obajsnim ti kako stvari stoje i dobro...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|