Patak
Well-known member
moram se sjetiti neke hahaI to nekom retardiranom pjesmom on nekog žnj izvodaca s kanara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moram se sjetiti neke hahaI to nekom retardiranom pjesmom on nekog žnj izvodaca s kanara
Ti valjda upises neku kljucnu rijec i postavis pjesmu za koju ni izvodac ne zna da postojimoram se sjetiti neke haha
Ovo je moj zivot Mozart, imaj razumijevanja...Bila si hrabra snagu si smogla al samo reci kako si mogla da me seenujes sve do sad na komunikacijskoj platformi whatsapp
Oprosti mi, zaluden sam.Ovo je moj zivot Mozart, imaj razumijevanja...
https://www.oglasnik.hr/osobni-kont...eo-zapise-oni-su-stvarni-napisi-oglas-4638892Potpuno se pogubih. Kome se Primo okrenuo na vratima? Venturi?
Hajde narodnjaci nađite nešto ovako pa možemo na muziku
Marijole i Moderator, pročitao sam par stotina stranica, možda i više od tisuću i nisam siguran da pratim igru. Ne mogu posložiti Marijola u toj priči...djeluje na trenutke kao enfant terrible a onda opet pomaže VenturiKoji duo, koji status ne kuzim
Enfant sta???Marijole i Moderator, pročitao sam par stotina stranica, možda i više od tisuću i nisam siguran da pratim igru. Ne mogu posložiti Marijola u toj priči...djeluje na trenutke kao enfant terrible a onda opet pomaže Venturi
Ovome Oldi nece odoljetiTop... E sad cemo stvarno ic na muziku
Pa nije loša jbg kad ima prangijuS ovom malom samo jako ili nikako Doris 21(RUDEŠ)
🥇𝐴𝑇𝑅𝐴𝐾𝑇𝐼𝑉𝑁𝐴 𝐸𝐿𝐼𝑇𝐴 𝐷𝑂𝑅𝐼𝑆 👑. !𝐷𝐼𝑉𝐴SHEMALLE👑 𝑃𝑂𝑍𝐼𝑉𝐴𝑀 𝑇𝐸 𝑈 𝑆𝑉𝐼𝐽𝐸𝑇 𝑀𝐴𝑆𝑇𝐸 𝐼 𝐶𝑈𝐷𝐴 𝐴𝐾𝑂 𝑀𝐸𝑁𝐸 𝐽𝑂𝑆 𝑁𝐼𝑆𝐼 𝑃𝑅𝑂𝐵𝐴𝑂 𝑂𝑁𝐷𝐴 𝑀𝑂𝑅𝐴𝑆 𝐽𝐸𝑅 𝑁𝐸…www.oglasnik.hr
Patak kako ti se ovo cini
Kuri frkuEnfant sta???
E al stvarno sta prica ne razumijem nistaKuri frku
Sori Sig, ali uslugu prijevoda i interpretacije naplaćujem 200e samo onima koji misle da sam najbolji interpretatorE al stvarno sta prica ne razumijem nista
Tebi urlam od smijeha danasJa mislim da marijole sprema neku vrijedalicu za new membera
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|