M
Mozart deleted
Guest
To ako je sportska aktivnost onda u bocu i udri.Nosi vodu sa sobom iz slavine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ako je sportska aktivnost onda u bocu i udri.Nosi vodu sa sobom iz slavine
Eh da.... O ovome bi se svasta dalo reci
IstinaTo sam vidjela u hotelu na moru jbt na rucku ekipa nijemci si u flasu toce hotelski sok za vrijeme rucka
22... do zimskog racunanjaE i pere ves samo iza 21 po nocnoj struji
Teska pjesma jakoEh da.... O ovome bi se svasta dalo reci
Recimo da je razumijemTeska pjesma jako
to je ono kad bauljaš u 5 ujutro pa zadnjim snagama pridržavaš šankTeska pjesma jako
To je zivotto je ono kad bauljaš u 5 ujutro pa zadnjim snagama pridržavaš šank
Potpuno se pogubih. Kome se Primo okrenuo na vratima? Venturi?Ali Ventura kako prca Primebila. Ma kralj
Ne znam, nekoj brazilki valjdaPotpuno se pogubih. Kome se Primo okrenuo na vratima? Venturi?
nekoj pristavoj brazilki koja ima bradavice ko cepovi od nestea-jaPotpuno se pogubih. Kome se Primo okrenuo na vratima? Venturi?
Koji duo, koji status ne kuzimHvala. A ovaj duo M&M koliko shvaćam nekad su imali sličan status kod Vas? Ili mi razumijevanje nije jača strana.
M&M?Hvala. A ovaj duo M&M koliko shvaćam nekad su imali sličan status kod Vas? Ili mi razumijevanje nije jača strana.
Patak će ti sve objasnitHvala. A ovaj duo M&M koliko shvaćam nekad su imali sličan status kod Vas? Ili mi razumijevanje nije jača strana.
I to nekom retardiranom pjesmom on nekog žnj izvodaca s kanaraPatak će ti sve objasnit
Bila si hrabra snagu si smogla al samo reci kako si mogla da me seenujes sve do sad na komunikacijskoj platformi whatsapp"bila si hrabra, snagu si smogla, al samo reci kako si mogla da me ne vidis sve do sad"....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|