M
Mozart deleted
Guest
Ne znam kakva je glava. Ko zna sta on ocekuje, gleda te tu na forumu ko boginju. Mozda ga pusti a mozda se zaljubi preko usijuJel i ti mislis da ce ga pustit?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam kakva je glava. Ko zna sta on ocekuje, gleda te tu na forumu ko boginju. Mozda ga pusti a mozda se zaljubi preko usijuJel i ti mislis da ce ga pustit?
Strah me togaNe znam kakva je glava. Ko zna sta on ocekuje, gleda te tu na forumu ko boginju. Mozda ga pusti a mozda se zaljubi preko usiju
Zar opetUbit ce vas romantika
SigurnoZar opet
Bojim se da kad ja pogledam istini u oci da ce se svih nekoliko mjeseci rasplinuti sto su iza nasMislim ja bi volio da sombi odradi svoju najvecu zelju, al da se ne zaljubi jos jer bi moglo tu bit vise problema. A kako sad izgleda ovo na forumu je cisti papucarluk, a ako je takav tu velike su sanse da ga to nece popustit uzivo.
A gle, obecala si covjeku. Sad je na njemu da odradi poso.Bojim se da kad ja pogledam istini u oci da ce se svih nekoliko mjeseci rasplinuti sto su iza nas
Bojim se da ovo nece izaci na dobro...A gle, obecala si covjeku. Sad je na njemu da odradi poso.
A najbolje da budes kako i sa svimaBojim se da ovo nece izaci na dobro...
Joj patka sta se smijes..tesko mi je... Zivjela sam u iluziji kojoj mora doci krajBojim se da ovo nece izaci na dobro...
Sama si zapocela tombolu draga sig. Nisi vjerovala u sombrerovu armiju. Muskima je drago kad netko ima priliku umocitJoj patka sta se smijes..tesko mi je... Zivjela sam u iluziji kojoj mora doci kraj
ajmo glasati hoće odradit posao, ja glasam da nećeA gle, obecala si covjeku. Sad je na njemu da odradi poso.
Mislis da je zena za zenu stavila tombolu da nitko ne bi lajkaoSama si zapocela tombolu draga sig. Nisi vjerovala u sombrerovu armiju. Muskima je drago kad netko ima priliku umocit
jedino kad netko ne zaslužuje jebatSama si zapocela tombolu draga sig. Nisi vjerovala u sombrerovu armiju. Muskima je drago kad netko ima priliku umocit
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|