Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jbt nikad bio tamo još da me SIG voziZa sombrera se radi tombola, ventura dobiva na emotivne price. Sta cemo iduce? Ako patak krene slusat turbo folk ima 3 dana sa sig u termama tuhelj
Pa sta vise somy imali smo anal, duboko grlo i redaljku... Jedino rucak da napravimSig. Šta ako bude 50?
Sigi ne boj se. Bit će kako ti želiš. Oduvjek sam to govorioSomy ja sam razmisljala o tome kako je nasa ljubav carobna preko zice (kako bi rekao patak) i da cemo si sastankom samo pokvariti dozivljaj platonske iskrene ljubavi. Npr ja sam vasa kraljica, a vi moj sombi. Ako se zaista vidimo postat cemo drugi stvarni ljudi a ponekad je masta bolja od stvarnosti....
Ako bude 50 ide s nama i patakSigi ne boj se. Bit će kako ti želiš. Oduvjek sam to govorio
Jel tako da je ovo nesto najrealnije sto sam ikada napisala?!?Somy ja sam razmisljala o tome kako je nasa ljubav carobna preko zice (kako bi rekao patak) i da cemo si sastankom samo pokvariti dozivljaj platonske iskrene ljubavi. Npr ja sam vasa kraljica, a vi moj sombi. Ako se zaista vidimo postat cemo drugi stvarni ljudi a ponekad je masta bolja od stvarnosti....
Papuco jedna, umjesto da ju ubijes od kite ti pricas bajke. A zena ti je sve dala kako i sama kaze.Sigi ne boj se. Bit će kako ti želiš. Oduvjek sam to govorio
Takvu ženu tražimPa sta vise somy imali smo anal, duboko grlo i redaljku... Jedino rucak da napravim
Moc ne budi takav. Sig je zakonPapuco jedna, umjesto da ju ubijes od kite ti pricas bajke. A zena ti je sve dala kako i sama kaze.
Hahaha znam ja da je ona zakon bez brige ti budi. Ali ne znam evo sta da ti kazemMoc ne budi takav. Sig je zakon
Al ovo si fakat usla u tesku psihologiju, ove izraze strucnosti dugo nisam cuo ni vidioSomy ja sam razmisljala o tome kako je nasa ljubav carobna preko zice (kako bi rekao patak) i da cemo si sastankom samo pokvariti dozivljaj platonske iskrene ljubavi. Npr ja sam vasa kraljica, a vi moj sombi. Ako se zaista vidimo postat cemo drugi stvarni ljudi a ponekad je masta bolja od stvarnosti....
Pa gle..recimo mi smo Mozart i Sig.. Ako se vidimo pokvarit cemo ovaj dozivljaj jer smo ipak stvarni ljudi sa vrlinama i manama. Ostvarit cemo nesto sto nas je intrigiralo i izgubit ce caroliju nedosanjanog sna...Al ovo si fakat usla u tesku psihologiju, ove izraze strucnosti dugo nisam cuo ni vidio
Al tako je sa svima na kraju krajeva.Pa gle..recimo mi smo Mozart i Sig.. Ako se vidimo pokvarit cemo ovaj dozivljaj jer smo ipak stvarni ljudi sa vrlinama i manama. Ostvarit cemo nesto sto nas je intrigiralo i izgubit ce caroliju nedosanjanog sna...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|