Patak
Well-known member
Jer ti si mozda zamisljao recimo moju osobnost drugacije nego sto je u zivo... I pokvari ti se dojam.. Ili takoder ostvaris ono sto zelis i vise te ne intrigiralo Ako znaš štogod kuhati i zakrpati čarape to je ok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jer ti si mozda zamisljao recimo moju osobnost drugacije nego sto je u zivo... I pokvari ti se dojam.. Ili takoder ostvaris ono sto zelis i vise te ne intrigiralo Ako znaš štogod kuhati i zakrpati čarape to je ok
Pričam ti priču.....Radim. Ne mogu baš ba mob. Al pratit ću situaciju
Ima tu dosta faktora i slazem se sa ovim sta kazes. Nitko nema iste afinitete. Nekom ce se svidat tvoj stav, nekom nece, 97% ljudi ce se nalozit na tvoje atributivne dijelove tijela, nekom ce se svidat sta tipkas tu po forumu, a neko ce ti pricat kako je sve divno krasno samo da dobije ono sta svaki muskarac zeli, a ne moze podnjetJer ti si mozda zamisljao recimo moju osobnost drugacije nego sto je u zivo... I pokvari ti se dojam.. Ili takoder ostvaris ono sto zelis i vise te ne intrigira
Nemoj se izvačiti, drži se obečanjaSomy ja sam razmisljala o tome kako je nasa ljubav carobna preko zice (kako bi rekao patak) i da cemo si sastankom samo pokvariti dozivljaj platonske iskrene ljubavi. Npr ja sam vasa kraljica, a vi moj sombi. Ako se zaista vidimo postat cemo drugi stvarni ljudi a ponekad je masta bolja od stvarnosti....
Ma samo da zna nešto na kašiku skuhat pa nitko nije savršenIma tu dosta faktora i slazem se sa ovim sta kazes. Nitko nema iste afinitete. Nekom ce se svidat tvoj stav, nekom nece, 97% ljudi ce se nalozit na tvoje atributivne dijelove tijela, nekom ce se svidat sta tipkas tu po forumu, a neko ce ti pricat kako je sve divno krasno samo da dobije ono sta svaki muskarac zeli, a ne moze podnjet
Ne izmotavaj seeee...Jer ti si mozda zamisljao recimo moju osobnost drugacije nego sto je u zivo... I pokvari ti se dojam.. Ili takoder ostvaris ono sto zelis i vise te ne intrigira
A mozda s tvoje strane da, ko zna sta ce nam sombi nakon susretaMa naci cu se s njim ako dode ali samo kazem da je onda gotovo sa sombijem i sigicom...
O čemu ti pričaš, pa baš smo se dobro zezali i bilo je OK, barem meni.Evo Oldie ce potvrdit da se ja dosta razlikujem privat i tu,...
Drž se ti PatkaMa naci cu se s njim ako dode ali samo kazem da je onda gotovo sa sombijem i sigicom...
Nezz.. Vjerojatno ce bit impresioniran ali nema vise onog igranja lovice, slatke male napetosti....A mozda s tvoje strane da, ko zna sta ce nam sombi nakon susreta
Pa i meni jos lijepse ali Somy ovdje ima iluziju neke dominacije....O čemu ti pričaš, pa baš smo se dobro zezali i bilo je OK, barem meni.
Kazem to je jedino kako obje strane gledaju na to. Mozda ce njega isto pustit nakon akcije, a mozda bude i ludi od ventureNezz.. Vjerojatno ce bit impresioniran ali nema vise onog igranja lovice, slatke male napetosti....
Jel i ti mislis da ce ga pustit?Kazem to je jedino kako obje strane gledaju na to. Mozda ce njega isto pustit nakon akcije, a mozda bude i ludi od venture
Ide komfort zona, svida mi se sto citas moje poruke s razumijevanjem. Jos jedan plusOvako sam njegova kraljica u komfor zoni..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|