M
Mozart deleted
Guest
Tu bi ti bilo, jel primate jednog za trojanac hahahaMislis da je zena za zenu stavila tombolu da nitko ne bi lajkao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tu bi ti bilo, jel primate jednog za trojanac hahahaMislis da je zena za zenu stavila tombolu da nitko ne bi lajkao
Neću da bude gotovoMa naci cu se s njim ako dode ali samo kazem da je onda gotovo sa sombijem i sigicom...
Ma nemam. StvarnoPa i meni jos lijepse ali Somy ovdje ima iluziju neke dominacije....
Ljudi, pa nisam budalaMislim ja bi volio da sombi odradi svoju najvecu zelju, al da se ne zaljubi jos jer bi moglo tu bit vise problema. A kako sad izgleda ovo na forumu je cisti papucarluk, a ako je takav tu velike su sanse da ga to nece popustit uzivo.
Pa ni ja.. Zato kazem...lijepo je zapravo dok ste ovdje moj somi...Neću da bude gotovo
Emocija je zajebana stvar.Ljudi, pa nisam budala
I sam taj dozivljaj... On vise nije somi vec neznam marko npr....Emocija je zajebana stvar.
Daj e baš sam mislio da se napravi jedna tombolaZa sombrera se radi tombola, ventura dobiva na emotivne price. Sta cemo iduce? Ako patak krene slusat turbo folk ima 3 dana sa sig u termama tuhelj
Ma sigurno ce ti vratit
Ma ja sam prezadovoljan da smo ti i ja uspostavili lijepu komunikaciju i da prosirujemo vidike jedni o drugom a za vracanje lajkova super ako dodje do toga bit cu im zahvalanMa sigurno ce ti vratit
Naravno, ja sam uvijek za otvorenu komunikaciju, zezanje, razmjenjivanje stavova....Ma ja sam prezadovoljan da smo ti i ja uspostavili lijepu komunikaciju i da prosirujemo vidike jedni o drugom a za vracanje lajkova super ako dodje do toga bit cu im zahvalan
Ti sisata od kad si promijenila sliku, ko da se promijenila osoba iza profila, jesi možda nekome prodala profil?Naravno, ja sam uvijek za otvorenu komunikaciju, zezanje, razmjenjivanje stavova....
Zasto mislis?Ti sisata od kad si promijenila sliku, ko da se promijenila osoba iza profila, jesi možda nekome prodala profil?
Ako mislis zato sto se ne svadam pa trenutno me nitko ne provocira....Zasto mislis?
Samo cekaj nekog pulenaAko mislis zato sto se ne svadam pa trenutno me nitko ne provocira....
Bas... Ali to je sve ok, i ja ponekad zelim privuci paznjuSamo cekaj nekog pulena
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|