Pa neznam, po svađala si se s Moderator om, Sombyju obećala pičke, nešto mi tu smrdiAko mislis zato sto se ne svadam pa trenutno me nitko ne provocira....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa neznam, po svađala si se s Moderator om, Sombyju obećala pičke, nešto mi tu smrdiAko mislis zato sto se ne svadam pa trenutno me nitko ne provocira....
A sad posvadala je teska rijec...Pa neznam, po svađala si se s Moderator om, Sombyju obećala pičke, nešto mi tu smrdi
uvjek privlačiš pažnjuBas... Ali to je sve ok, i ja ponekad zelim privuci paznju
To nas spaja i usrecuje, slatkim putevima do ljubaviNaravno, ja sam uvijek za otvorenu komunikaciju, zezanje, razmjenjivanje stavova....
HAHAHAHAHHAHTo nas spaja i usrecuje, slatkim putevima do ljubavi
ja vodim na ručak. u svakom slučajuPa sta vise somy imali smo anal, duboko grlo i redaljku... Jedino rucak da napravim
Mislim da ti je to jako pametno da ako ne vodiš onda ga sam i napravi jer je SiGy vegetarijanac a siguran sam da nisi lud za takvom prehranom.ja vodim na ručak. u svakom slučaju
Jedem ribice, jucer papaline i tartar jeeeMislim da ti je to jako pametno da ako ne vodiš onda ga sam i napravi jer je SiGy vegetarijanac a siguran sam da nisi lud za takvom prehranom.
zbog nje bi postao vegetarijanac ,ako trebaMislim da ti je to jako pametno da ako ne vodiš onda ga sam i napravi jer je SiGy vegetarijanac a siguran sam da nisi lud za takvom prehranom.
Ma papaline to kao i da nije riba, to mi je više kao čips.Jedem ribice, jucer papaline i tartar jeee
Hahaha, joj daj nemoj Somby, ponekad si baš ljigavzbog nje bi postao vegetarijanac ,ako treba
evo. ožmo na ribice. samo ne šaran hahaJedem ribice, jucer papaline i tartar jeee
Usrat cu sezbog nje bi postao vegetarijanac ,ako treba
E sad Somy molim te smanji doživljaj, znam da si sladokusac i da za kulin i pršut daješ dušu!!!!zbog nje bi postao vegetarijanac ,ako treba
Usrat ću se
da. dok sigi nije u pitanju. zbog sigi i travu ako trebaE sad Somy molim te smanji doživljaj, znam da si sladokusac i da za kulin i pršut daješ dušu!!!!
šta veliš na ovo ,moc?da. dok sigi nije u pitanju. zbog sigi i travu ako treba
O jbt stvarno je postalo nečitljivo....da. dok sigi nije u pitanju. zbog sigi i travu ako treba
Jadšta veliš na ovo ,moc?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|