Ne sjediš Venty , uvijek si u pokretu , kužiš ? Ako sjediš , onda se od lovca pretvaraš u lovinuI sjedenje u parku s mobitelom![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne sjediš Venty , uvijek si u pokretu , kužiš ? Ako sjediš , onda se od lovca pretvaraš u lovinuI sjedenje u parku s mobitelom![]()
Imam jednog starog gospodina koji dode, ostavi lovu, cvijece i kolace i ode...Čitao sam "Starac i more" a za drugačiju verziju sa starcem još nisam čuo
Misli dok ceka da pantera ili neka deuga gore obavi svojeNe sjediš Venty , uvijek si u pokretu , kužiš ? Ako sjediš , onda se od lovca pretvaraš u lovinu![]()
Tako je , lijepo kao gospodin zoveš iz auta , polako voziš kroz grad i vrebas svoju žrtvuDa jbt.. Ak vec jebes jebi ko gospodin...
Pa ako je takav pošalji ga meni, može i bez cvijeća, samo lova i kolačiImam jednog starog gospodina koji dode, ostavi lovu, cvijece i kolace i ode...
E al nece te pustit ak te ne vidi. Znas one fore kreni lijevo, desno, pogledaj gore, namigniTako je , lijepo kao gospodin zoveš iz auta , polako voziš kroz grad i vrebas svoju žrtvu![]()
Jaooo, pa ti si bila samo na malo jačoj praksi, sad si spremna za ozbiljnu vezu , sigurno ti druga strana neće moći prigovoriti da si losa u krevetuJa ne znam zalim li sto sam posla ovim putem...
Sasvim sigurno imala sam zivot za dva zivota, nesto sto je rijetko tko od nojih vrsnjaka dozivio i prezivio...
Ne mogu reci da mi je zao, jer iskustvo je ogromno.
Ali sve me to jako smorilo, pokvario, nemam snage zapocinjati nesto.... A sad je vec i kasno
To nece ali sve sto se izdesavalo...Jaooo, pa ti si bila samo na malo jačoj praksi, sad si spremna za ozbiljnu vezu , sigurno ti druga strana neće moći prigovoriti da si losa u krevetu![]()
A kakva si u kuhinji nije bitno, ove generacije se tako i tako hrane po fast foodovimaJaooo, pa ti si bila samo na malo jačoj praksi, sad si spremna za ozbiljnu vezu , sigurno ti druga strana neće moći prigovoriti da si losa u krevetu![]()
Meni je dobroA kakva si u kuhinji nije bitno, ove generacije se tako i tako hrane po fast foodovima
Koliko sam skužio bolje ne biti kraj ulaza jer si onda sumnjiv.Ne sjediš Venty , uvijek si u pokretu , kužiš ? Ako sjediš , onda se od lovca pretvaraš u lovinu![]()
Pa moras bit tamo da te videKoliko sam skužio bolje ne biti kraj ulaza jer si onda sumnjiv.![]()
Ma daj, kao da je ikoga briga tko ulazi ili izlazi iz zgradeKoliko sam skužio bolje ne biti kraj ulaza jer si onda sumnjiv.![]()
Ulaziš kao 007 , brzo i precizno . Ako naleti koja susjeda , samo nabaciš osmijeh tipa gosp.Fulir , kao da si domaćiKoliko sam skužio bolje ne biti kraj ulaza jer si onda sumnjiv.![]()
Isto kao i slike po PO, baš iste....Sumnjiv si ako imas dva broja isto... Recimo ja sam znala pogledat jel ima wap i jel ima sliku, mala fora
Ti si poznata po problematičnom dogovaranju i nisi neka mjerna jedinica za uobičajene situacije . Ukratko, problematična si u svakom pogleduAk se sjecas par puta si me zvao dok sam ti se javila![]()
Ma nee... Jedna sam od rijetkih koja odmah kaze pravu ulicu i broj, al samo ako mi se svidis po glasu i ako si stariji gosoodinTi si poznata po problematičnom dogovaranju i nisi neka mjerna jedinica za uobičajene situacije . Ukratko, problematična si u svakom pogledu![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|