Ne sjediš Venty , uvijek si u pokretu , kužiš ? Ako sjediš , onda se od lovca pretvaraš u lovinuI sjedenje u parku s mobitelom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne sjediš Venty , uvijek si u pokretu , kužiš ? Ako sjediš , onda se od lovca pretvaraš u lovinuI sjedenje u parku s mobitelom
Imam jednog starog gospodina koji dode, ostavi lovu, cvijece i kolace i ode...Čitao sam "Starac i more" a za drugačiju verziju sa starcem još nisam čuo
Misli dok ceka da pantera ili neka deuga gore obavi svojeNe sjediš Venty , uvijek si u pokretu , kužiš ? Ako sjediš , onda se od lovca pretvaraš u lovinu
Tako je , lijepo kao gospodin zoveš iz auta , polako voziš kroz grad i vrebas svoju žrtvuDa jbt.. Ak vec jebes jebi ko gospodin...
Pa ako je takav pošalji ga meni, može i bez cvijeća, samo lova i kolačiImam jednog starog gospodina koji dode, ostavi lovu, cvijece i kolace i ode...
E al nece te pustit ak te ne vidi. Znas one fore kreni lijevo, desno, pogledaj gore, namigniTako je , lijepo kao gospodin zoveš iz auta , polako voziš kroz grad i vrebas svoju žrtvu
Jaooo, pa ti si bila samo na malo jačoj praksi, sad si spremna za ozbiljnu vezu , sigurno ti druga strana neće moći prigovoriti da si losa u krevetuJa ne znam zalim li sto sam posla ovim putem...
Sasvim sigurno imala sam zivot za dva zivota, nesto sto je rijetko tko od nojih vrsnjaka dozivio i prezivio...
Ne mogu reci da mi je zao, jer iskustvo je ogromno.
Ali sve me to jako smorilo, pokvario, nemam snage zapocinjati nesto.... A sad je vec i kasno
To nece ali sve sto se izdesavalo...Jaooo, pa ti si bila samo na malo jačoj praksi, sad si spremna za ozbiljnu vezu , sigurno ti druga strana neće moći prigovoriti da si losa u krevetu
A kakva si u kuhinji nije bitno, ove generacije se tako i tako hrane po fast foodovimaJaooo, pa ti si bila samo na malo jačoj praksi, sad si spremna za ozbiljnu vezu , sigurno ti druga strana neće moći prigovoriti da si losa u krevetu
Meni je dobroA kakva si u kuhinji nije bitno, ove generacije se tako i tako hrane po fast foodovima
Koliko sam skužio bolje ne biti kraj ulaza jer si onda sumnjiv.Ne sjediš Venty , uvijek si u pokretu , kužiš ? Ako sjediš , onda se od lovca pretvaraš u lovinu
Pa moras bit tamo da te videKoliko sam skužio bolje ne biti kraj ulaza jer si onda sumnjiv.
Ma daj, kao da je ikoga briga tko ulazi ili izlazi iz zgradeKoliko sam skužio bolje ne biti kraj ulaza jer si onda sumnjiv.
Ulaziš kao 007 , brzo i precizno . Ako naleti koja susjeda , samo nabaciš osmijeh tipa gosp.Fulir , kao da si domaćiKoliko sam skužio bolje ne biti kraj ulaza jer si onda sumnjiv.
Isto kao i slike po PO, baš iste....Sumnjiv si ako imas dva broja isto... Recimo ja sam znala pogledat jel ima wap i jel ima sliku, mala fora
Ti si poznata po problematičnom dogovaranju i nisi neka mjerna jedinica za uobičajene situacije . Ukratko, problematična si u svakom pogleduAk se sjecas par puta si me zvao dok sam ti se javila
Ma nee... Jedna sam od rijetkih koja odmah kaze pravu ulicu i broj, al samo ako mi se svidis po glasu i ako si stariji gosoodinTi si poznata po problematičnom dogovaranju i nisi neka mjerna jedinica za uobičajene situacije . Ukratko, problematična si u svakom pogledu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|