Sisata i guzata
Well-known member
A sta je peglanje izraz ljubaviA prica da se volite??...ja mislio da djelite samo trosak za kondome a vi jos u odnosu prositutka-klijent...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta je peglanje izraz ljubaviA prica da se volite??...ja mislio da djelite samo trosak za kondome a vi jos u odnosu prositutka-klijent...
Nema veze, zato si sada predvodnik generacije , moraš biti bolji od Marijola ili gori od mene, kako hoćešBio sam povučen
Mozemo lagano u penziju...imamo nasljednika.Nema veze, zato si sada predvodnik generacije , moraš biti bolji od Marijola ili gori od mene, kako hoćeš![]()
Nasljednika na forumu jedinoMozemo lagano u penziju...imamo nasljednika.
Na terenuNasljednika na forumu jedino![]()
Ti jebanje plavog o dozivljavas kao neki uspjeh u olimpijskom sportu majke mi...Na terenu
Umjesto da kazes decku da se mane togaTi jebanje plavog o dozivljavas kao neki uspjeh u olimpijskom sportu majke mi...
Tako je moglo biti.Nema veze, zato si sada predvodnik generacije , moraš biti bolji od Marijola ili gori od mene, kako hoćeš![]()
Ventura prvo i osnovno imas premalo godina za obilazenje oglasnikaTako je moglo biti.
Izadi van, upoznaj cure, pocasti ih picem, pricaj, druzi se sve dode samo od sebe... Nisi ocajnik jbtVentura prvo i osnovno imas premalo godina za obilazenje oglasnika
I ne obilazim, ali kako onda oni s 20 idu.Ventura prvo i osnovno imas premalo godina za obilazenje oglasnika
Ne idu uglavnom, jako su rijetki i to su decki s poremecajem... Idu stariji gosponi kao ovaj moj, rastavljeni, zeljni paznje a ne izlaze nigdje jer im je vrijeme prosloI ne obilazim, ali kako onda oni s 20 idu.
Tako će biti , duboko sam uvjeren u to, najveći si potencijal u ovom sportu . Siguran sam da ćeš nas nadmašiti za jedno 10-tak godinaTako je moglo biti.
Evo, suza iz oka kapnuOldie jel danas bilo veliko finale?
Nisam derao jer nisam znao jbt, tehnologija je napredovala , mobiteli , internet ....., Oldy je možda još zvao neku s telefonske govornice čitajući tiskano izdanje POPitaj Oldija ili Moda jesu sa 33 godine derali plavi oglasnik
Do prije 3 godine, ne da mi nije trebao PO, nego nisam ni znao za POPitaj Oldija ili Moda jesu sa 33 godine derali plavi oglasnik
Griješiš, "dok je bilo ulja u svići" nije bilo ni najmanje potrebe za ovim sportomNisam derao jer nisam znao jbt, tehnologija je napredovala , mobiteli , internet ....., Oldy je možda još zvao neku s telefonske govornice čitajući tiskano izdanje PO![]()
A zamislite sa 33 godine hodanje po stanovima jbt....Griješiš, "dok je bilo ulja u svići" nije bilo ni najmanje potrebe za ovim sportom
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|