Igrac je Ventura. Neznas ga..Kako ga mozes to pitat, mi se volimo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Igrac je Ventura. Neznas ga..Kako ga mozes to pitat, mi se volimo
Znam ja sve... Nitko ne procijenjuje ljude kso jaIgrac je Ventura. Neznas ga..
Kad si ti sve obišao, jedino ove latinke možda nisi.Nego,.jel ti karas sta ili si samo na sis(g)ici ?
Nikako da docekam neku preporuku od tebe...
Kako je dosao do brojke 10? A mi jedva znamo za dve, tri.Igrac je Ventura. Neznas ga..
Nisu mi napete te latinke...Kad si ti sve obišao, jedino ove latinke možda nisi.
4 na faksu, marine, viki, pantera, ja, majaKako je dosao do brojke 10? A mi jedva znqmo za dve, tri.
Da samo plati , kuću mi počisti , auto opere i ispegla 5 košulja za cijeli tjedan da imam . Jedino što ne kuha , kad ja , moram se malo pohvaliti , bolje kuham od njeJel to sig placa ak ju dobro izjebes?
Na faksu svake godine po jednu jel?4 na faksu, marine, viki, pantera, ja, maja
Što znači to napet?Nisu mi napete te latinke...
Istina , mogu posvjedočiti, spreman i za detektor, ako netko ne vjerujeMeni plate i kad se ne jebem...
10 je malo, realno za njegove godine je 20Na faksu svake godine po jednu jel?
Pitanje je sad tko venturi pegla kosulje???Da samo plati , kuću mi počisti , auto opere i ispegla 5 košulja za cijeli tjedan da imam . Jedino što ne kuha , kad ja , moram se malo pohvaliti , bolje kuham od nje
Ja ni sebi ne peglam kosuljePitanje je sad tko venturi pegla kosulje???
To znaci da me ne privlace dovoljno, njihov pristup, silikoni, tetovaze itd...Što znači to napet?
Čuo sam da ga Viki obilazi u posljednje vrijemePitanje je sad tko venturi pegla kosulje???
Meni plati, ona mu pegla... Ha, super dogovorČuo sam da ga Viki obilazi u posljednje vrijeme
Bio sam povučen10 je malo, realno za njegove godine je 20
Ma i bolje je takoBio sam povučen
Majke mi bit cu ljubavnica foreverMeni plati, ona mu pegla... Ha, super dogovor
A prica da se volite??...ja mislio da djelite samo trosak za kondome a vi jos u odnosu prositutka-klijent...Meni plati, ona mu pegla... Ha, super dogovor
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|