Ne čitaš pažljivo , Venty je rekao da je moglo biti tako, ali ga nešto zaustavilo u tom naumu , sto bi jedino moglo značiti da se zaljubioPa to ti ja velim jbt... Pred tobom je zivot, moras se zeniti, imati djecu... A ti na oglasniku...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne čitaš pažljivo , Venty je rekao da je moglo biti tako, ali ga nešto zaustavilo u tom naumu , sto bi jedino moglo značiti da se zaljubioPa to ti ja velim jbt... Pred tobom je zivot, moras se zeniti, imati djecu... A ti na oglasniku...
Dobro kažeš. Moramo i Marijola spasiti.Ne idu uglavnom, jako su rijetki i to su decki s poremecajem... Idu stariji gosponi kao ovaj moj, rastavljeni, zeljni paznje a ne izlaze nigdje jer im je vrijeme proslo
Ma neka je i to mu je bolje od ovoga... Ako nastavi s ovim bilo sto ozbiljno u zivotu moze prekrizit...Ne čitaš pažljivo , Venty je rekao da je moglo biti tako, ali ga nešto zaustavilo u tom naumu , sto bi jedino moglo značiti da se zaljubio
Marijola vise ne može nitko spasiti, on je u paklu skupa samnom, pravi mi društvo , a tu je i bolja škvadraDobro kažeš. Moramo i Marijola spasiti.
Samo jednu voli SiG , uključi Turbo, kužišMa neka je i to mu je bolje od ovoga... Ako nastavi s ovim bilo sto ozbiljno u zivotu moze prekrizit...
Jbg zna da na mene po tom pitanju ne moue racunatiSamo jednu voli SiG , uključi Turbo, kužiš
To si ti misliš, dokazao je Venty da ono sto želi , to i dobijeJbg zna da na mene po tom pitanju ne moue racunati
Očito mu matematika nije prvi izbor na faksuJbg zna da na mene po tom pitanju ne moue racunati
Pa išao bi i dalje, samo ne znam koliko dugo.Ne čitaš pažljivo , Venty je rekao da je moglo biti tako, ali ga nešto zaustavilo u tom naumu , sto bi jedino moglo značiti da se zaljubio
Al ovo nece... Ja sam svoj zivot vec ispunila, sad mora i onTo si ti misliš, dokazao je Venty da ono sto želi , to i dobije
To majstore , sad si majstor, položio si najteži ispitPa išao bi i dalje, samo ne znam koliko dugo.
Mislis svi su samnom pocinjali jbt ko da sam sarmantna damaTo majstore , sad si majstor, položio si najteži ispit
Jbt, pa nekako se prepoznajem u toj priči, premda i nisam gospodinJa sad trebam samo jednog starog impotentnog gospodina da mi doda casu vode u slucaju bolesti
Svi su s tobom počinjali i obilno svrsavaliMislis svi su samnom pocinjali jbt ko da sam sarmantna dama
Mi smo stvoreni jedno za drugoJbt, pa nekako se prepoznajem u toj priči, premda i nisam gospodin
Čitao sam "Starac i more" a za drugačiju verziju sa starcem još nisam čuoMi smo stvoreni jedno za drugo
I sjedenje u parku s mobitelomA zamislite sa 33 godine hodanje po stanovima jbt....
Da jbt.. Ak vec jebes jebi ko gospodin...I sjedenje u parku s mobitelom
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|