old&ugly
Well-known member
Hoćeš reći da bi ja mogao kao Vntr sjediti na klupici u Zapruđu čekajući?????Ti si poznata po problematičnom dogovaranju i nisi neka mjerna jedinica za uobičajene situacije . Ukratko, problematična si u svakom pogledu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoćeš reći da bi ja mogao kao Vntr sjediti na klupici u Zapruđu čekajući?????Ti si poznata po problematičnom dogovaranju i nisi neka mjerna jedinica za uobičajene situacije . Ukratko, problematična si u svakom pogledu
Nisam nikog tako ostavila otkad sam sama za sebe.... Ne ja kad se dog to je to.. Bilo onda kad sam radila, bilo sad... Cekam tu osobu i ne dogovaram nista drugo, cak i ako zezneHoćeš reći da bi ja mogao kao Vntr sjediti na klupici u Zapruđu čekajući?????
A jbg , nismo svi operni pjevači i slavujiMa nee... Jedna sam od rijetkih koja odmah kaze pravu ulicu i broj, al samo ako mi se svidis po glasu i ako si stariji gosoodin
Ma znas na sta smislim... Ako je dobra energija, ako mu je trebalo neko realno vrijeme da dode, ako otvoreno komunicira...A jbg , nismo svi operni pjevači i slavuji
a stariji kao ne zanovijetaju i nisu prohtjevni?....jeli zato?Ma nee... Jedna sam od rijetkih koja odmah kaze pravu ulicu i broj, al samo ako mi se svidis po glasu i ako si stariji gosoodin
SiG znaš da brzo vozim , to mi je jedna od rijetkih manaMa znas na sta smislim... Ako je dobra energija, ako mu je trebalo neko realno vrijeme da dode, ako otvoreno komunicira...
Ne... Prvo vecina nije informaticki pismena i nemaju forume, kulturniji, finiji, pazljiviji, situiraniji, ozbiljniji... Diskretnia stariji kao ne zanovijetaju i nisu prohtjevni?....jeli zato?
To tada nisam znalaSiG znaš da brzo vozim , to mi je jedna od rijetkih mana
O jbt, pa ne da sam informatički pisme, nego ću ti održati kratki tečaj"!!!!!!!!Ne... Prvo vecina nije informaticki pismena i nemaju forume, kulturniji, finiji, pazljiviji, situiraniji, ozbiljniji... Diskretni
ehhhh...pa nećemo se sad vrijeđati)Ne... Prvo vecina nije informaticki pismena i nemaju forume, kulturniji, finiji, pazljiviji, situiraniji, ozbiljniji... Diskretni
Al stvarno recimo ljudi od 55,60 vecina se ne sluzi forumima, fejsom itd...A to znaci zagarantiranu diskrecijuehhhh...pa nećemo se sad vrijeđati)
kakvi muškarci....ajmeeeeAl stvarno recimo ljudi od 55,60 vecina se ne sluzi forumima, fejsom itd...
Moj stari se isto sa 60 ne sluzi time..kakvi muškarci....ajmeeee
vrijeme mi je da obrišem facebookkakvi muškarci....ajmeeee
Jebo te FB, informatički pismen znači moći i znati izrađivati i koristiti programe, a ne listati FB, Twitt, PO, EGE i slične pizdatijeAl stvarno recimo ljudi od 55,60 vecina se ne sluzi forumima, fejsom itd...A to znaci zagarantiranu diskreciju
Ma samo kazem vecinavrijeme mi je da obrišem facebook
Pa dobar broj njih ni to ne znaJebo te FB, informatički pismen znači moći i znati izrađivati i koristiti programe, a ne listati FB, Twitt, PO, EGE i slične pizdatije
ahaaaaaa....sad sam tek skužio....treba mi crtati)Ma samo kazem vecina
Je, ako si došli iz Donje Bistre ili ŠpičkovinePa dobar broj njih ni to ne zna
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|