Sisata i guzata
Well-known member
Ima i toga, al meni to pase... Ja sam aktivna cijelo ovo vrijeme i za svo to vrijeme nemam ni jednu recenziju niti me se gdje spominje jer stavrno biram...Je, ako si došli iz Donje Bistre ili Špičkovine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima i toga, al meni to pase... Ja sam aktivna cijelo ovo vrijeme i za svo to vrijeme nemam ni jednu recenziju niti me se gdje spominje jer stavrno biram...Je, ako si došli iz Donje Bistre ili Špičkovine
jel znaš di je Špičkovina?Je, ako si došli iz Donje Bistre ili Špičkovine
Bedekovcinajel znaš di je Špičkovina?
Bio tamojel znaš di je Špičkovina?
dobro birašIma i toga, al meni to pase... Ja sam aktivna cijelo ovo vrijeme i za svo to vrijeme nemam ni jednu recenziju niti me se gdje spominje jer stavrno biram...
bravo...kod Bračka recimoBedekovcina
pa i djeluješ kao djevojčica....posebno kad zapitkuješ i trepčeš onim okicamaNadalje, nemam teme za razgovor s mladima.. Mladi decki od 30 su na razini mene sa 15...
Desi se da me netko zajebe tu i tamo i objavi nesto ali imam svoje ljude koji to rijesavajupa i djeluješ kao djevojčica....posebno kad zapitkuješ i trepčeš onim okicama
takvi ljudi izazivaju ratDesi se da me netko zajebe tu i tamo i objavi nesto ali imam svoje ljude koji to rijesavaju
Oni su tu kad mi trebajutakvi ljudi izazivaju rat
A onaj tko je objavio naravno na blok listuOni su tu kad mi trebaju
Istina... Koju prihvatis ili ne... Btw bas lijepo sto si me nazvao kurvom fini gospodineKakva je ovo patetika?
Nema me sat vremena i kurva drzi predavanje o moralnim i zivotnim vrijednostima??
Ventura, radi sta god ti dusa zazeli..sto te cini sretnim
Prositutka, pardonIstina... Koju prihvatis ili ne... Btw bas lijepo sto si me nazvao kurvom fini gospodine
Nekoga cini sretnim karanje na prljavom madracu nekoga ne... Prihvatis to i zivis svojePrositutka, pardon
Zasto mu to ne pricas kada dode kod tebe na susret?? Skuhas mu kavu i kazes mu da nije u redu da placa prositutku i posaljes ga kuci sa tom lovom koju ti je dao ??? Mozes mu dati i pusu na rastanku, neku besplatnu ovako si kontradiktorna.. ne drzi ti vodu ta prica ovdje?Venty ja ti mogu samo to reci kao osoba koja ima puno zivotnog iskustva.. A na tebi je sto ces napraviti
Normalno da mu pricam... Ali sa mnom bar ima higijenu i posvecenost koju je gotovo nemoguce naci u ovom poslu... I ako se zadrzi na meni bit ce ok ako mu tako pase i do kad mu pase...Zasto mu to ne pricas kada dode kod tebe na susret?? Skuhas mu kavu i kazes mu da nije u redu da placa prositutku i posaljes ga kuci sa tom lovom koju ti je dao ??? Mozes mu dati i pusu na rastanku, neku besplatnu ovako si kontradiktorna.. ne drzi ti vodu ta prica ovdje?
Ne, nije u redu da posveti zivot obilazenju supa placajuci zene 20 godina starije od sebe.. U redu je da radi na sebi i svom zivotu,da napravi nesto, a ne da izgubi zivot u parkicuNormalno da mu pricam... Ali sa mnom bar ima higijenu i posvecenost koju je gotovo nemoguce naci u ovom poslu... I ako se zadrzi na meni bit ce ok ako mu tako pase i do kad mu pase...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|