SretnoI to isto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SretnoI to isto
Isto kao i Bađun, to je posao, virtualni cistaci. Vi ste svi bas cudna ekipa, cudna subkultura interneta.Desi se da me netko zajebe tu i tamo i objavi nesto ali imam svoje ljude koji to rijesavaju
Nisi shvatioIsto kao i Bađun, to je posao, virtualni cistaci. Vi ste svi bas cudna ekipa, cudna subkultura interneta.
Ma kakvo koljenje...ne volimo se ali se postujemo donekleSamo se vas dvoje koljite
Ja se ne koljem.. Kad sam rekla nesto protiv njegaSamo se vas dvoje koljite
Objasni covjekuNisi shvatio
Ako netko objavi nesto online, "tvoji ljudi" obrisu, ili je to neki drugi vid rijesavanja,Nisi shvatio
Ja tebe volim, ama bas nista protiv tebe nemam. Ali ti forsiras takvu vrstu komunikacijeMa kakvo koljenje...ne volimo se ali se postujemo donekle
Jesi mi sombrera upoznala?Ne sve, samo one koji su mi ok, malo njih.. A uglavnom skoro sve znam ionako
To sam ja. JbgJa tebe volim, ama bas nista protiv tebe nemam. Ali ti forsiras takvu vrstu komunikacije
Da, moji prijatelji na oba foruma obrisu. Iz privatnih razlogaAko netko objavi nesto online, "tvoji ljudi" obrisu, ili je to neki drugi vid rijesavanja,
Nisam, ali cu OldijaJesi mi sombrera upoznala?
Covjek mislio da saljes celavce na kucnu adresu. Sad moze mirno ici spavatDa, moji prijatelji na oba foruma obrisu. Iz privatnih razloga
Ali kazem pazim s kim radim i to se desi mozda jednom u pola godineCovjek mislio da saljes celavce na kucnu adresu. Sad moze mirno ici spavat
Pa to, to je moj san, biti virtualni cistac, znaci shvatio sam .Da, moji prijatelji na oba foruma obrisu. Iz privatnih razloga
Sig, jel trazis cistaca mozda?Pa to, to je moj san, biti virtualni cistac, znaci shvatio sam .
Bemti snovePa to, to je moj san, biti virtualni cistac, znaci shvatio sam .
To sam ti samo ja iz svojih razloga ostale prizeljkuju recenzijuneces se kruha najestPa to, to je moj san, biti virtualni cistac, znaci shvatio sam .
Cistaca, mod ima novi nszivSig, jel trazis cistaca mozda?
Tel: 064/677-677
|
|
|