Sisata i guzata
Well-known member
Ako mene ravnalo iz srednje dobro sluzi znam sto je 10..10 je vrlo cestoAli ono je ekstremno mali. XXXXXXS, znam da je rijetkost XXXL, ali između 13-18 je normala i tu smo većina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako mene ravnalo iz srednje dobro sluzi znam sto je 10..10 je vrlo cestoAli ono je ekstremno mali. XXXXXXS, znam da je rijetkost XXXL, ali između 13-18 je normala i tu smo većina.
Jebi malo, jebi dobroNe svaki, jebem samo u onima mjesecima koji imaju 31 dan, a i to mi postaje problem
E pa to je to, zvijezda vodiljaJebi malo, jebi dobro
I trošite tu skupinu 40+, dok nije prešla u 50+, tada pendreci postaju mlitava crijevaPa upravo to je želio i čuti od jedne iskusne djevojke , da njegovo stanje nije neobično već vrlo uobicajno kod današnje populacije , a uslijed svih ovih otrova u hrani i vodi , pimpeki će u budućnosti biti sve manji . Zato curke ciljajte na skupinu 40+ , to su još dečki s pendrecima
Ne mora biti, ima ih vitalnih i sa 60I trošite tu skupinu 40+, dok nije prešla u 50+, tada pendreci postaju mlitava crijeva
Venturin ja ne mogu stpati u grlo, a to je rijetkostVentura je u ekstazi nakon ove teme. Misli si, pa ja sam OBDAREN
Pa sta ide ulijevo ili udesno ?Venturin ja ne mogu stpati u grlo, a to je rijetkost
A zato ja imam problem sa parkiranjem. U stvari ja imam 10 cm a moja je percepcija da je to 18 cm, i kad parkiram auto onda senzori divljaju a ja mislim da imam još prostoraAko mene ravnalo iz srednje dobro sluzi znam sto je 10..10 je vrlo cesto
Ravno ali se zagrcnem pri krajuPa sta ide ulijevo ili udesno ?
Još jedan loš vozač. Nisam sam.Ventura je u ekstazi nakon ove teme. Misli si, pa ja sam OBDAREN
Pa to je to... Jel znate vi sta je 18 jbt, nitko nema toliki kuracA zato ja imam problem sa parkiranjem. U stvari ja imam 10 cm a moja je percepcija da je to 18 cm, i kad parkiram auto onda senzori divljaju a ja mislim da imam još prostora
Daj ga ne pumpajte vise , već je postao uobraženVentura je u ekstazi nakon ove teme. Misli si, pa ja sam OBDAREN
Vec ti je napisao da ga pratisDaj ga ne pumpajte vise , već je postao uobražen
Kakvo ravnalo? Obuhvatis ga jednom rukom, pa drugom ako jos viri to je to..Majke mi e iduci put cu ravnalo ponijeti sa sobom
To je masalato me stari frend naucioKakvo ravnalo? Obuhvatis ga jednom rukom, pa drugom ako jos viri to je to..
Ne jednom, s obje, a viri mašalaTo je masalato me stari frend naucio
Ali moras sa dvije obuhvatit i ono sto viri je masala... Plus ja imam male rukeTo je masalato me stari frend naucio
Postat ću njegov FanVec ti je napisao da ga pratis
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|