Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa normalno i on se sigurno zajebavao.Evo sad se vi zezate na njegov racun
Bez zajebancije, mislim da bi mu to i proslo...Mislim, ako je tako mali da bi mu i oni škrci iz HZZO-a dozvolili operaciju na teret proračuna
A jbg , sad jebem kao i ti 1 na mjesecHvalite me usta moja poderati ću vas
Ma mi smo se ozbiljno prihvatili tog problema osim Sig. Ona ove od -15 ignorira...Ostavite dečka na miru . Citam ove vaše diskusije , radi se o ozbiljnoj situaciji . Sreća njegova da nije potonuo, da prihvaća i shvaća , otvoreno govori o tome .
Pa ako je istina što je pisao a i one slike tako nešto potvrđuju, onda definitivno ima razloga da zatraži pomoć i operativni zahvat, to je nešto kao i rekonstrukcija amputiranih grudi.Bez zajebancije, mislim da bi mu to i proslo...
Ajde ne pretjeruj..svaki 3? Ovo je slucaj 1:1000000Al ne kuzim poantu... Svaki treci ima takav kurac pa ne otvara temu i ne radi anketu o tome
Pa da.. Sta cu s njima... Sta trebam i njegove komplekse rijesavat a nisam diplomirala psihologiju....Ma mi smo se ozbiljno prihvatili tog problema osim Sig. Ona ove od -15 ignorira...
Ne svaki, jebem samo u onima mjesecima koji imaju 31 dan, a i to mi postaje problemA jbg , sad jebem kao i ti 1 na mjesec
Jeste. Bilo bi dobro da se raspita malo o toj operaciji..Pa ako je istina što je pisao a i one slike tako nešto potvrđuju, onda definitivno ima razloga da zatraži pomoć i operativni zahvat, to je nešto kao i rekonstrukcija amputiranih grudi.
Pa skoro pa da... Ja mogu navest al necu naravno bar 5 ljudi s takvim kurcem, nije rijetkostAjde ne pretjeruj..svaki 3? Ovo je slucaj 1:1000000
Kupit ću ti naočale. Imam frenda optičara, bit će i popustAl ne kuzim poantu... Svaki treci ima takav kurac pa ne otvara temu i ne radi anketu o tome
Ne vjerujemPa skoro pa da... Ja mogu navest al necu naravno bar 5 ljudi s takvim kurcem, nije rijetkost
Pa realno rijedi su ljudi sa velikim kurcem.Kupit ću ti naočale. Imam frenda optičara, bit će i popust
Pa upravo to je želio i čuti od jedne iskusne djevojke , da njegovo stanje nije neobično već vrlo uobicajno kod današnje populacije , a uslijed svih ovih otrova u hrani i vodi , pimpeki će u budućnosti biti sve manji . Zato curke ciljajte na skupinu 40+ , to su još dečki s pendrecimaAl ne kuzim poantu... Svaki treci ima takav kurac pa ne otvara temu i ne radi anketu o tome
Sta mu je Big dao, bezveze uopce pise o tomePa realno rijedi su ljudi sa velikim kurcem.
Sig pretjerujes svaki 3....ma daj molim te..Ajde ne pretjeruj..svaki 3? Ovo je slucaj 1:1000000
Ali ono je ekstremno mali. XXXXXXS, znam da je rijetkost XXXL, ali između 13-18 je normala i tu smo većina.Pa realno rijedi su ljudi sa velikim kurcem.
Uvijek ciljana skupinaPa upravo to je želio i čuti od jedne iskusne djevojke , da njegovo stanje nije neobično već vrlo uobicajno kod današnje populacije , a uslijed svih ovih otrova u hrani i vodi , pimpeki će u budućnosti biti sve manji . Zato curke ciljajte na skupinu 40+ , to su još dečki s pendrecima
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|