Dosadit ce on Sigici kada dodu decki s pendrecima, a onda ce nama dvojici plakat na ramenuDaj ga ne pumpajte vise , već je postao uobražen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dosadit ce on Sigici kada dodu decki s pendrecima, a onda ce nama dvojici plakat na ramenuDaj ga ne pumpajte vise , već je postao uobražen
Nemojte mu kvaritiNe jednom, s obje, a viri mašala
Pa nismo mi skupa da mi moze dosaditiDosadit ce on Sigici kada dodu decki s pendrecima, a onda ce nama dvojici plakat na ramenu
Bas sam to mislio , dvije tvoje sake i jedna mojaAli moras sa dvije obuhvatit i ono sto viri je masala... Plus ja imam male ruke
Dobro da nemaš šake kao Alija SirotanovićAli moras sa dvije obuhvatit i ono sto viri je masala... Plus ja imam male ruke
Ma neće plakat, imamo mi materijala za njega , tek smo počeli , još nije završio prvi semestarDosadit ce on Sigici kada dodu decki s pendrecima, a onda ce nama dvojici plakat na ramenu
Ventura upravo isprobava garantDobro da nemaš šake kao Alija Sirotanović
A čuj kad shvati da je to ovisnost već je kasno, a taman je tu da se navučeMa neće plakat, imamo mi materijala za njega , tek smo počeli , još nije završio prvi semestar
Uf uzivam stvarati ljudima ovisnost o sebiA čuj kad shvati da je to ovisnost već je kasno, a taman je tu da se navuče
Obdaren i lud kako kaže Mod.Ventura je u ekstazi nakon ove teme. Misli si, pa ja sam OBDAREN
Kad je mod rekao da si obdarenObdaren i lud kako kaže Mod.
Navucen je on vec odavno..da bi dalje financirao tu ovisnost pocet ce krast pa ce zavrsit u zatvoru, tamo ce se navuc na drogu, pa kad izade opet.ce.krast kako bi financirao drugu ovisnost. I opet ce zavsit u cuzu. Gotov si Ventura...A čuj kad shvati da je to ovisnost već je kasno, a taman je tu da se navuče
A jednom, prije 2,3 mjeseca.Kad je mod rekao da si obdaren
Vrh, bukvalno sve tocnoNavucen je on vec odavno..da bi dalje financirao tu ovisnost pocet ce krast pa ce zavrsit u zatvoru, tamo ce se navuc na drogu, pa kad izade opet.ce.krast kako bi financirao drugu ovisnost. I opet ce zavsit u cuzu. Gotov si Ventura...
Sig pretjerujes svaki 3....ma daj molim te..
Auuu...ovo je opasno...Kad je mod rekao da si obdaren
Mislim da ću pobjeći sa ovog foruma. Pa jbt ovdje su si počeli međusobno mjeriti.A jednom, prije 2,3 mjeseca.
Navučen si ti. Sve si obišao i ne znaš kuda dalje.Navucen je on vec odavno..da bi dalje financirao tu ovisnost pocet ce krast pa ce zavrsit u zatvoru, tamo ce se navuc na drogu, pa kad izade opet.ce.krast kako bi financirao drugu ovisnost. I opet ce zavsit u cuzu. Gotov si Ventura...
Bravo Ventura, kao da si mene pitao....Navučen si ti. Sve si obišao i ne znaš kuda dalje.
Radim krugoveNavučen si ti. Sve si obišao i ne znaš kuda dalje.
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|