Dosadit ce on Sigici kada dodu decki s pendrecima, a onda ce nama dvojici plakat na ramenuDaj ga ne pumpajte vise , već je postao uobražen![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dosadit ce on Sigici kada dodu decki s pendrecima, a onda ce nama dvojici plakat na ramenuDaj ga ne pumpajte vise , već je postao uobražen![]()
Nemojte mu kvaritiNe jednom, s obje, a viri mašala
Pa nismo mi skupa da mi moze dosaditiDosadit ce on Sigici kada dodu decki s pendrecima, a onda ce nama dvojici plakat na ramenu![]()
Bas sam to mislio , dvije tvoje sake i jedna mojaAli moras sa dvije obuhvatit i ono sto viri je masala... Plus ja imam male ruke
Dobro da nemaš šake kao Alija SirotanovićAli moras sa dvije obuhvatit i ono sto viri je masala... Plus ja imam male ruke
Ma neće plakat, imamo mi materijala za njega , tek smo počeli , još nije završio prvi semestarDosadit ce on Sigici kada dodu decki s pendrecima, a onda ce nama dvojici plakat na ramenu![]()
Ventura upravo isprobava garantDobro da nemaš šake kao Alija Sirotanović![]()
A čuj kad shvati da je to ovisnost već je kasno, a taman je tu da se navučeMa neće plakat, imamo mi materijala za njega , tek smo počeli , još nije završio prvi semestar![]()
Uf uzivam stvarati ljudima ovisnost o sebiA čuj kad shvati da je to ovisnost već je kasno, a taman je tu da se navuče
Obdaren i lud kako kaže Mod.Ventura je u ekstazi nakon ove teme. Misli si, pa ja sam OBDAREN![]()
Kad je mod rekao da si obdarenObdaren i lud kako kaže Mod.
Navucen je on vec odavno..da bi dalje financirao tu ovisnost pocet ce krast pa ce zavrsit u zatvoru, tamo ce se navuc na drogu, pa kad izade opet.ce.krast kako bi financirao drugu ovisnost. I opet ce zavsit u cuzu. Gotov si Ventura...A čuj kad shvati da je to ovisnost već je kasno, a taman je tu da se navuče
A jednom, prije 2,3 mjeseca.Kad je mod rekao da si obdaren![]()
Vrh, bukvalno sve tocnoNavucen je on vec odavno..da bi dalje financirao tu ovisnost pocet ce krast pa ce zavrsit u zatvoru, tamo ce se navuc na drogu, pa kad izade opet.ce.krast kako bi financirao drugu ovisnost. I opet ce zavsit u cuzu. Gotov si Ventura...
Sig pretjerujes svaki 3....ma daj molim te..
Auuu...ovo je opasno...Kad je mod rekao da si obdaren![]()
Mislim da ću pobjeći sa ovog foruma. Pa jbt ovdje su si počeli međusobno mjeriti.A jednom, prije 2,3 mjeseca.
Navučen si ti. Sve si obišao i ne znaš kuda dalje.Navucen je on vec odavno..da bi dalje financirao tu ovisnost pocet ce krast pa ce zavrsit u zatvoru, tamo ce se navuc na drogu, pa kad izade opet.ce.krast kako bi financirao drugu ovisnost. I opet ce zavsit u cuzu. Gotov si Ventura...
Bravo Ventura, kao da si mene pitao....Navučen si ti. Sve si obišao i ne znaš kuda dalje.
Radim krugoveNavučen si ti. Sve si obišao i ne znaš kuda dalje.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|