Sisata i guzata
Well-known member
Di je mod da potvrdi ovoMislim da ću pobjeći sa ovog foruma. Pa jbt ovdje su si počeli međusobno mjeriti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Di je mod da potvrdi ovoMislim da ću pobjeći sa ovog foruma. Pa jbt ovdje su si počeli međusobno mjeriti.
Pa Vntra mi ti upravo o tome i pišemo. Nama više nema spasa, mi smo izgubljeni slučajeviNavučen si ti. Sve si obišao i ne znaš kuda dalje.
KLUB NESRETNIKA...Pa Vntra mi ti upravo o tome i pišemo. Nama više nema spasa, mi smo izgubljeni slučajevi
Mod me razocarao....Di je mod da potvrdi ovo
Ja kad se probudim i ustajem iz kreveta odmah ostavljam lovu na komodu i onda skužim da je to moja spavaća soba i moja žene. Jbt gotovo, dno, nema spasaPa Vntra mi ti upravo o tome i pišemo. Nama više nema spasa, mi smo izgubljeni slučajevi
Ja kad se probudim i ustajem iz kreveta odmah ostavljam lovu na komodu i onda skužim da je to moja spavaća soba i moja žene. Jbt gotovo, dno, nema spasa
Ja sa bankrotirao u ovomsportu...zato Ventura nemoj da i tebe to snadjeMod me razocarao....
Nece, samnom se druziJa sa bankrotirao u ovomsportu...zato Ventura nemoj da i tebe to snadje
Ventura spašavaj se, još dok možeš.
Sreća pa sam uplaćivao III mirovinski stupJa sa bankrotirao u ovomsportu...zato Ventura nemoj da i tebe to snadje
Ti si mu smjerkaz za osobni bankrot, jbt skupa si kao brakoratvodni savjetnikNece, samnom se druzi
Nisam.. Samo ono na stolicu sto je bilo....Ti si mu smjerkaz za osobni bankrot, jbt skupa si kao brakoratvodni savjetnik
Al dobro ako ce svaki tjedan dolazit nece mu biti lakoNisam.. Samo ono na stolicu sto je bilo....
"Nije majka Muju klela što se kladio, nego što se vadio"Al dobro ako ce svaki tjedan dolazit nece mu biti lako
Jel bi pristala na svaki tjedan?Al dobro ako ce svaki tjedan dolazit nece mu biti lako
NaravnoJel bi pristala na svaki tjedan?
Bojim se da si u pravu. Vntr pazi banke imaju crnu listu, a ti ćeš na nju uskoro.Ovo je početak kraja
LN
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|