Sisata i guzata
Well-known member
A jbg zabavite se bez meneA evo je......trazena si,jbg bez tebe nema akcije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jbg zabavite se bez meneA evo je......trazena si,jbg bez tebe nema akcije
Pa grozna si, čovjek traži pomoć i savjet, a ti brutalno okrutna, nemaš zrna suosjećajnostiOperirala se i napravila picku....
Daj Mod smanji doživljaj ili se prebaci u Lovački vjesnikPa svaki dan jedna , nisam više mlad i poletan. U Venturinim godinama znao sam rješavati i dvije po danu , a treću na večer
Pa kaj ocekuje, da cemo plakati sto on ima mikro k.Pa grozna si, čovjek traži pomoć i savjet, a ti brutalno okrutna, nemaš zrna suosjećajnosti
Ja sam se isto zgrozio kad sam to procitaoPa grozna si, čovjek traži pomoć i savjet, a ti brutalno okrutna, nemaš zrna suosjećajnosti
I jesi jos pod stresom?Ja sam se isto zgrozio kad sam to procitao
Proslo me. Samo sam u sebi promrljao what a bitch..I jesi jos pod stresom?
Pa čovjek je cijelo vrijeme u spiki da želi tvoj savjet i očito tvoju pomoć. I baš si bila strpljiva i s dosta empatije, i onda kad je očekivao da ga posavjetuješ koja poza, da li možda oral, anal ili bilo što, ti ga ubiješ u pojam.Pa kaj ocekuje, da cemo plakati sto on ima mikro k.
Pa realno kurac mu je premali za seks i ne stoji mu bas... Moze probat anal s npr sitnom slatkom breskvi omPa čovjek je cijelo vrijeme u spiki da želi tvoj savjet i očito tvoju pomoć. I baš si bila strpljiva i s dosta empatije, i onda kad je očekivao da ga posavjetuješ koja poza, da li možda oral, anal ili bilo što, ti ga ubiješ u pojam.
Pa to kao kad bi netko rekao za nekoj od cura da bi bilo bolje da igraju američki ragbi ili hokej, jer je sastavni dio opreme kaciga pa se ne vidi lice, koliko su ružne
Mogla si mu preporuciti operativni zahvat, zapravo ljudi s takvim problemom i idu na takvu operaciju a ne da si napravi pickuPa realno kurac mu je premali za seks i ne stoji mu bas... Moze probat anal s npr sitnom slatkom breskvi om
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|