Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajd patak nije ovo otvoreni radio, opisi nam najbolje i najgore seksualno iskustvo...
Nisu, on zapravo voli decke ali nasao je drugi paravanNego jesu se Hana i Goran pomirili nisam u.toku SIG
Znači.james Bond.oo7Nisu, on zapravo voli decke ali nasao je drugi paravan
Patak, ako staviš još koju muziku ideš na blok do Božica
Znam da sam najbolji , ali mlađi dečko, šta ti tako izgledam? Lijepo je to čuti.Nije smijesno patak, Ventura mi je najbolji mladji decko do sad.... Oslobodio se i ima stila... Mastovit je, nije ukocen kao prvi put... Rekla sam da cu pisati pricu o poplavi i jednom decku... Radi se o zaista fizicki zgodnom decku, koji me u momentima podsjetio na venturu(komunikacija, prica na pocetku) ali akcija je suzdrzana, hladnjikava s njegove strane i ja sam uvijek bila dominantnija(sa 22 god)... A poplava zato jer je ne znam jel u prvom susretu ili nekom od sljedecih ali procurio je bojler i napravio veliku poplavu u cijelom stanu, ett po tome sam zapamtila... Generalno ne mogu izdvojiti mladeg decka da je u odnosu bio opusten, strastven, spontan.. Da nisu bile samo tri slavne poze i kraj...
Pa svi vi mladi do 35 godina...Znam da sam najbolji , ali mlađi dečko, šta ti tako izgledam? Lijepo je to čuti.
Ti želiš da budem dominantniji? Tako i ja zamislim u glavi da bi trebao, ali malo mi je teže provesti u djelo.
E to su vec stariji decki... Iskustvo se podrazumijeva....Ima potencijala kad nas druge nisi probala...ove izmedju 35 i 40god
Sad se ne osjećam dobro kad ovo čitam . Režem vene , vežem kamen oko vrata .Pa svi vi mladi do 35 godina...
Ja jos nisam naisla na strastvenog tridesetogodisnjaka...
Sjetila sam se te situacije iz davnih dana, crn prezgodan decko, ali ja pamtim po prici i po poplavi... Akcije se ne mogu sjetiti... Nije spontano, nije opusteno, vise je kao dosao sam ovdje da me ona zadovolji... To pali drugdje ali ja volim da mi nesto ostane u sjecanju... Moguce da je stvar iskustva... Ali ti si Ventura, do sad najstrastveniji mladi decko zadnjih par godina, imas potencijala
Jesi vidio da sam rekla da si ti dosao nakon 3 mj i popravio sveSad se ne osjećam dobro kad ovo čitam . Režem vene , vežem kamen oko vrata .
Vi ste stariji decki... Iskusniji... Meni dražiSvi vi mladi do 35...znaci mi preko 35 smo stari,jesi ti to cuo Mod?ili i ovi mladi od 35 do 40
Da , uvijek drugi , nikad prvi .Jesi vidio da sam rekla da si ti dosao nakon 3 mj i popravio sve
Mislim da je konj iza tebeDa , uvijek drugi , nikad prvi .
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|